http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...iyanlara/detay
bu makinaya bende kefil olurum...milyon masrsfı yok....
sen nıye boyle cosuyosunkı ! dogru dıyosun nıneler dedeler vtec cı vtec acıo rolıng yapıo))) haklısın dostum arabadan anlıyan bırı olsa ıkı farklı stop takmaz bence bıldıgın buysa zaten sana ogretıcek bıse yoktur
sen ogrenmıssındır ogrenıcegını zaten . he benden buyuk olabılırsın ama buna lafım yoktur saygımda vardır buyugume tabıkı karsındakı ınsana konusmanı bıldıkten sonra . neyse uzatmanın anlamı yok ben ogrendımkı suan ıkı farklı stop takan ınsan vtec cı dır hadı eyvallah .
senın beynın basmıyo herhalde cumlenın basındakı vtec cı degılse vtec le ne ısı var yazısını kac defa anlatıcam sana .far stop olayınıda sıradan br ınsanın bu ortamla alakası olmayan bırının bu tur seylerı arabasına nasıl takabılecegını anlatmak ıstedıım.ama dogru kişinin anlatmak istedıgı karsıdakının anlayabildiği kadardır.sende haklsıın.yaşına verıyorum.asi olabbılıyo ınsan senın yaslarında
Scorpion TypeR
çayyolunda bi tane harbi amcadan vti var. 7-8 yıl önce koruda otururken kullanıyodu amca bi kaç gün önce gördüm hala kullanıyo. klasik amca modifiyesi de var yuvarlak sis ve spoiler![]()
istanbul vtec dolar inş![]()
gecenin ikisinde araba almak mantığını çözemedim ver parayı al arabayı gündüz gözüyle yapmak varken niye gece yapılırki bu işler alıcı taraf acaba şunu düşünüyo ulan bu adam ya arabadan bişe sökerse diyemi düşünüyo eğer öyle bişe varsa alımıcan arabayı abii bu iş böyledir
hehe yok artık
aracım asağıdakıı sekılde satılıktır 22.000TL ye
AEM HAVA FİLTRESİ
60MM ARA BORULAR
NGK İRİDYUM BUJİLER
EXEDY DEBRİYAJ SETİ
XYZ FULL COILOVER YÜKSEKLIK VE SERTLIK AYARLI
TYPE R BODY KİT
BAGAJ ÇITASI
LEDLİ JDM STOPLAR
SİYAH JDM FARLAR
APP PLAKALAR
ALARM
H4 Bİ XENON FAR
PARK SENSÖRÜ
OMNİ FREN DİSKLERİ
17'' SARI JANTLAR
205/40/17 PIRESLLİ PZERO LASTIKLER
ben kendi açımdan söyledim ömerim benim düşüncem bu en yakın arkadaşım olsa bile alırkende sabah giderim bakarım notere gidip satışımı alır giderim ve aynı şekildede satakende bu sistem üzerinden giderim. ne kendim nede başkasını zor durumda bırakmak istemem sonuçta yollardayız ne olur bilmeyiz.
neyse koyu iç etmeyelim![]()
sword amcanın vetec abi direk amcadan vtec işte imzada belli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)