rica ederim..
Printable View
ben vtı yımı buldum , para arıyorum sımdı :D
sayfalara baktım ama gözden kaçırmadıysam bilgi göremedim araçla ilgili bilen kişiler düşüncelerini yazarsa sevinirim
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 95339918
eski k vtec. guzel bi arac kazasiz diye aklimda kalmis. alinabilecekler listesinde hemde kirmizi sedan misss gibi :)
Araç swordun eski vteclerinden biri.
sword murat abi amcadan alıyor sonra furkana satıyor furkan arabayı komple garip bir kırmızıya boyatıyor forumda konusu bile vardı daha sonra furkan salih diye birine satıyor o arkadaş sanırım motor ve şanzumanı yaptırdı daha sonra ordanda izmite gitti izmitteki arkadaşlarda tekrar arabayı boyattılar komple orjinal rengine.
Furkandayken ön sağ çamurluk kapı ve aynaya yandan otobüs sürtmüş düzeltilmiş.
Biraz detaylı yazdım kusura bakmayın aracı bir dönem bende satın almak istiyordum furkanla pazarlık yapmıştık yakından. ;)
çok teşekkürler bilgiler için tüm yazanlara :)
Selamlar 2012 polo gtı alacağım için satıyorum.. Çok konuşanlara kapak niteliğende yaptım aracımı patlak çatlak yusyuvarlak şekilde yapmadım:D görüyorumda burda çok bilenler bilmişler bilmeye çalışanlar var milletin malını mundar etmeye çalışanda çok anlıycağınız almak isteyen arkadaşlar direk satan kişiyle iletişime geçerse daha iyi olacağı kanısındayım...Vti aracına binen kişilerin tümünün memnun olduğunu mutlu olduğunu görüyorum...Milletin bu mutluluğunu görünce maşallah kazasız belasız kullanmak demek düşer bize gerisi hikaye ;) Yaşım 19 Type-R da kullandım vti de ama bu zamana kadar hiçbir araç hakkında iyi kötü konuşmadım kendi malıma baktım bu yazdıklarım için kusura bakmayın olay bu...Yazdıklarım için de kusuruma bakmayın bu sayfa için geçerli değil daha önceki 573 sayfayı zaten okumadım...Ayda yılda bir girdiğim tech turkeyde daha değişik araçlara bakmak yerine yorum yazmam bi değişik geldi bana.. teşekkürler kazasız belasız günler...
arac eskı aracım aracta 2 parca boya dısında bısı yok ne degısen ne el kadar boya cıkar bıerden boyasıda gayet ıyı durumda ne agır cızık ne baska bısı var su cektıgı ıcın ada hondada orjınal olarak toplanmıstır arac yururude gayet guzeldır aracın alınabılıcek vtı lerden masraf etmeden bınılır bu araca 2 parca boyadan baska kaza bela herhangıbı bısı soz konusu degıldır:icon_tup:
Murat bu araç nedir ne durumdadır baktın mı? bir arkadaşa da lazım, sen almazsan :) bizim arkadaşa alacağız :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895
buna ek olarak bi düzeltme yapalm K vtec sevdiğimiz takip ettiğimz bi arabaydı
Furkandan araba Tamer abiye geçiyor ondan salihe, salihden anadolu yakasında birsine geçiyor. Ordanda Fa'R'uk abi aldı izmite o sattı. salihdeyken motor şanzuman yapıldıgını bilmiyordm muhtemelen salihden sonraki arkadaş yaptırmıs olablir
şuanki halide cok güzel arabanın maşallah
ben k vteci 2005de pılot amcadan 74bınde tek parca boyalı alıp 2007 de 98bınde furkana tek parca boyalı ve vtec jantlı 20bıne sattım gerısını bılmem:)
Bu araçta çok fena duruyor, ah ulan ah kalmadı ki elde para alalım düzgün bi sedan vtec
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895
flas ile torpido rengi farklı çıkabiliyor tecrübe ile sabittir..
torpido kapağının rengi değişik :)) 16 yıllık araç bırakında değişik olsun.
bu araçtaki ies'in kapağı orası bellide diğer araçlarda plastik aksamda ton farkı olabiliyor..
fakat bu değişmiş, boyasalar 1-1 tutar bence:)
Boyatıpta koysaymış keşke :D
Paspaslarıda değişik:eek:
varmı orjinal halı vtec paspası isteyen, 1 saat 100 dolar:D
ipi değil başkan boku cıkdı izliyorum uzun zamandır bilen bilmeyen herkez yorum yapıyor yok orasında kıl var yok burasında ip var yok orası burası böyle.gerek yok bırakın milletı baksın dalgasına adam kaza ve moturunu soruyor.bakıyom bilen bilmeyen herkez bişey söyluyor.belki hayatında o arabayı görmemiş bile ama adam gınede yorum yapıyor .ne diyim.pes diyorum.