User Tag List

Sayfa 574/969 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
18400 sonuçtan 10.888 ile 10.906 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayfalara baktım ama gözden kaçırmadıysam bilgi göremedim araçla ilgili bilen kişiler düşüncelerini yazarsa sevinirim

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 95339918
    Araç swordun eski vteclerinden biri.
    sword murat abi amcadan alıyor sonra furkana satıyor furkan arabayı komple garip bir kırmızıya boyatıyor forumda konusu bile vardı daha sonra furkan salih diye birine satıyor o arkadaş sanırım motor ve şanzumanı yaptırdı daha sonra ordanda izmite gitti izmitteki arkadaşlarda tekrar arabayı boyattılar komple orjinal rengine.
    Furkandayken ön sağ çamurluk kapı ve aynaya yandan otobüs sürtmüş düzeltilmiş.
    Biraz detaylı yazdım kusura bakmayın aracı bir dönem bende satın almak istiyordum furkanla pazarlık yapmıştık yakından.

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sword murat abi amcadan alıyor sonra furkana satıyor furkan arabayı komple garip bir kırmızıya boyatıyor forumda konusu bile vardı daha sonra furkan salih diye birine satıyor o arkadaş sanırım motor ve şanzumanı yaptırdı daha sonra ordanda izmite gitti izmitteki arkadaşlarda tekrar arabayı boyattılar komple orjinal rengine.
    Biraz detaylı yazdım kusura bakmayın aracı bir dönem bende satın almak istiyordum furkanla pazarlık yapmıştık yakından.
    orjinal jantlarida izmitte takildi ozaman. bi ara tenekelerle satilikti bi arada degisik bi jantla satilikti.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal jantlarida izmitte takildi ozaman. bi ara tenekelerle satilikti bi arada degisik bi jantla satilikti.
    muhtemelen oyle olmuştur zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet öyle oldu. Furkan vtecleri satıp bildiğim rpf1 taktı 17" sonra teneke ile sattı.
    Diğer alan arkadaş enkei sc10 taktı o şekilde sattı izmitteki arkadaş taktı vtec jantlarını ama izmitte iki kez el değiştirmiş olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet öyle oldu. Furkan vtecleri satıp bildiğim rpf1 taktı 17" sonra teneke ile sattı.
    Diğer alan arkadaş enkei sc10 taktı o şekilde sattı izmitteki arkadaş taktı vtec jantlarını ama izmitte iki kez el değiştirmiş olabilir.
    izmitte iki el değiştirdi evet değişik bi jant vardı sonra gökhan aldı orjinal jantlarını taktı hatta forumada üye kendisi görürse yazacaktır

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkürler bilgiler için tüm yazanlara
    CAN CEYLAN

Murat Özcan
    Misafir
    çok teşekkürler bilgiler için tüm yazanlara
    elimizden geleni yaptık reis

kkingvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar 2012 polo gtı alacağım için satıyorum.. Çok konuşanlara kapak niteliğende yaptım aracımı patlak çatlak yusyuvarlak şekilde yapmadım görüyorumda burda çok bilenler bilmişler bilmeye çalışanlar var milletin malını mundar etmeye çalışanda çok anlıycağınız almak isteyen arkadaşlar direk satan kişiyle iletişime geçerse daha iyi olacağı kanısındayım...Vti aracına binen kişilerin tümünün memnun olduğunu mutlu olduğunu görüyorum...Milletin bu mutluluğunu görünce maşallah kazasız belasız kullanmak demek düşer bize gerisi hikaye Yaşım 19 Type-R da kullandım vti de ama bu zamana kadar hiçbir araç hakkında iyi kötü konuşmadım kendi malıma baktım bu yazdıklarım için kusura bakmayın olay bu...Yazdıklarım için de kusuruma bakmayın bu sayfa için geçerli değil daha önceki 573 sayfayı zaten okumadım...Ayda yılda bir girdiğim tech turkeyde daha değişik araçlara bakmak yerine yorum yazmam bi değişik geldi bana.. teşekkürler kazasız belasız günler...
    BE ORIGINAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkingvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar 2012 polo gtı alacağım için satıyorum.. Çok konuşanlara kapak niteliğende yaptım aracımı patlak çatlak yusyuvarlak şekilde yapmadım görüyorumda burda çok bilenler bilmişler bilmeye çalışanlar var milletin malını mundar etmeye çalışanda çok anlıycağınız almak isteyen arkadaşlar direk satan kişiyle iletişime geçerse daha iyi olacağı kanısındayım...Vti aracına binen kişilerin tümünün memnun olduğunu mutlu olduğunu görüyorum...Milletin bu mutluluğunu görünce maşallah kazasız belasız kullanmak demek düşer bize gerisi hikaye Yaşım 19 Type-R da kullandım vti de ama bu zamana kadar hiçbir araç hakkında iyi kötü konuşmadım kendi malıma baktım bu yazdıklarım için kusura bakmayın olay bu...Yazdıklarım için de kusuruma bakmayın bu sayfa için geçerli değil daha önceki 573 sayfayı zaten okumadım...Ayda yılda bir girdiğim tech turkeyde daha değişik araçlara bakmak yerine yorum yazmam bi değişik geldi bana.. teşekkürler kazasız belasız günler...
    aracın hakkında kötü bir yazı görmedim ben kardeşim rahat ol, aracını ciddi düşünüyoruz
    CAN CEYLAN

CESUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac eskı aracım aracta 2 parca boya dısında bısı yok ne degısen ne el kadar boya cıkar bıerden boyasıda gayet ıyı durumda ne agır cızık ne baska bısı var su cektıgı ıcın ada hondada orjınal olarak toplanmıstır arac yururude gayet guzeldır aracın alınabılıcek vtı lerden masraf etmeden bınılır bu araca 2 parca boyadan baska kaza bela herhangıbı bısı soz konusu degıldır
    BAŞTAŞ PERFORMANS

kkingvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın hakkında kötü bir yazı görmedim ben kardeşim rahat ol, aracını ciddi düşünüyoruz
    Ben zaten bu sayfa için yapmadım daha önceki 573 sayfa için yazdım...Sıkıntı yok yani
    BE ORIGINAL

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat bu araç nedir ne durumdadır baktın mı? bir arkadaşa da lazım, sen almazsan bizim arkadaşa alacağız

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna ek olarak bi düzeltme yapalm K vtec sevdiğimiz takip ettiğimz bi arabaydı

Furkandan araba Tamer abiye geçiyor ondan salihe, salihden anadolu yakasında birsine geçiyor. Ordanda Fa'R'uk abi aldı izmite o sattı. salihdeyken motor şanzuman yapıldıgını bilmiyordm muhtemelen salihden sonraki arkadaş yaptırmıs olablir

şuanki halide cok güzel arabanın maşallah
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna ek olarak bi düzeltme yapalm K vtec sevdiğimiz takip ettiğimz bi arabaydı

Furkandan araba Tamer abiye geçiyor ondan salihe, salihden anadolu yakasında birsine geçiyor. Ordanda Fa'R'uk abi aldı izmite o sattı. salihdeyken motor şanzuman yapıldıgını bilmiyordm muhtemelen salihden sonraki arkadaş yaptırmıs olablir

şuanki halide cok güzel arabanın maşallah
    Hehe güzel oldu k vtec kronolojisi bu aradakileri bilmiyordum

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben k vteci 2005de pılot amcadan 74bınde tek parca boyalı alıp 2007 de 98bınde furkana tek parca boyalı ve vtec jantlı 20bıne sattım gerısını bılmem

Fatih Vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçta çok fena duruyor, ah ulan ah kalmadı ki elde para alalım düzgün bi sedan vtec

Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98138895

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçta çok fena duruyor, ah ulan ah kalmadı ki elde para alalım düzgün bi sedan vtec

Torpido niye açık gri çıkmış fotoğrafta?
    Fotoğraftan mı diye baktımda değil.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat bu araç nedir ne durumdadır baktın mı? bir arkadaşa da lazım, sen almazsan bizim arkadaşa alacağız

abi eski bv 001 olan vtec sabri zafer ceylandan aldılar geçenlerde gördüm normal duruyordu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

airbag açmış diye duydum
    CAN CEYLAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)