Geriye takıldıysa orjinal yerinden araca tavan nakli mi yapılmış acep?
arkadaş gerekli acıklamayı yapmıs dedıklerı aynen dogrudur kayseriden geldikten sonra para harcandı ve kusursuz hale geldi, boyası on takım,baskı balata, v.s
araç bizim aracımız aracımızın arkasındayız, 0 masraflı bir araç, typer alıcağız diye satıyoruz arabayı canlı görünce bize hak verirsiniz normal satandartlarda kesınlıkle satılacak bır arac degıl emın oluN
içinin karbonlarından tutta koltuklarına varana kadar tertemiz ve ciğerli bi araçtır.benden sonra kayseride Halit çok temiz kullandı geçenlerde shellde aracı gördüm hala aynı güzellikte ve temizlikte duruyor.her türlü kefil olurum araca...hatta eg'den vazgeçebilsem direk geri alırım...
geçen gördüğüm stock hb gri 06 h plaka vti yı dün yine gördüm , yanaştım bi soriim bakalım satıyomu die maalesef dedi arkadaş![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
bu aracla benm bıldıgım yıllar once sag taraftan buna hız motoru carpmıstı arkdslar sag camurlugun ordan dırek flan tavana kadar gırmıstı.sunroof belkı oyuzden orj.olmaya bılır dırekte ve tavanda işlem oldugu ıcın.
sol camurlukta degıstıne gore ordanda baska bı kazası war demekkı.
tamam kanka sorun yoksu araca ne yorum yaparsın
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 60065913
Bu Si'ı bilen varmı? takas göndermiş ama bursa/osmangazi'deymiş
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60496738
vtecburac askerdemiydinbayağadır yazmıyorsn vti ies ve is ler fena uctu
altına eşitlemişler piyasayı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)