hayırlı olsun fitenk iniz ;)
Printable View
hayırlı olsun fitenk iniz ;)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99586585
tc vti hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
küçükyalıda seden gri bir vtec görüyorum kadın kullanıyor genellikle içinde çocuklar oluyor plakası R
Arkadaşlar satılıklardaki ff vtec hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım war.Yardımlarınızı bekliyorum.
ya mazdayı nasıl sattın oğlum sen:D ben valla bu kadar cabuk gitceğini beklemiyordum
[QUOTE=ykavcioglu;6245541]d16a9 galiba abi:D:D
iyi bi seçim kucaga kolay geliyo :D
alıp bursaya gelek diyoruz, sana güveniyoruz ehtiyar:D
ercan abi senın aracı ist.da görmeyi cok istiyorum ya. sanırım konya ya gelemiycez bari araç ist.a gelsın :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98385561
araç hakkında bilgisi olan
sahibi siteye üye mesut
Kardesim ercan abimin dedigi arac hala ayni kazasi veya degiseni yok ben net giremedigim icin cok o yuzden ilgenemiyrm sitelerle arac distan disa s2k red rengine boyandi araci gormeye gelirsen gorursun zaten potyolarinda ve ve kapi iclerinde oynama ve boya yok ff oldugu gibi duruyor bakimlari vs vs herseyi yeni yapildi
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69579514
Bu aracı bilen var mı ?
Sagolasın dostum.Arac sahibini aradım ancak acmadı :):)
Hadi bakalım hayırlısı olsun :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 28.350 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 100805586
varmıdır bilgisi olan . bi araca çok benzettim.
uzun süredir girmiyorum konuya nutkum tutuldu şahsi fikrim :D