yazımı okumamıssınız sanırım :) adanada satılık yeşil sedan için
Printable View
Beni arayıp TC yeşilden dönmüş abi, tech te kazalı resimleri var demeleri üzerine okudum konuyu. Sadece emin olmak ve yanlış anlayan arkadaşların doğru yolu bulmaları adına sordum. Vti cılar ve Vti cı olma arifesindeki arkadaşlar aşırı hassasiyet sebebi ile yanlış anlama ve anlaşılma konusunda baya ileri seviyedeler. :) :) :)
daha dün 21 liraya satilan araba. bugun yeni fotolarla 25 lira.. vaaayyy arkadaş :)
çok fena kırmızı hb vti alasım var :D
şu izmirdeki kırmızı hb galeriden acaba iş görürmü bmw yi verip alsammı :D
kanka geçen facede'de yazmıştım ya hani belki görmüşündür. dur kopyalıyım buraya :D
ahhh aaahh heryere giremiyodum tumseklerden ve polislerden kaciyodum polisler gorunce hemen ceviriyodular. simdi bununla trafik polisiyle kafa kafaya geliyoz bana yol veriyo kaldiramiyorum bu durumu gucume gidiyo ahahahahhaha :)))
bide bunu yazmıştım...
eskiden bi yola çıkarken önümden orjinal bi araba ben gönderirdim bak bakalım polis falan varmı diye... şimdi önden ben gidiyorum vay arkadaş.. poliste beni çeviriyo alkol varmı beyefendi yok diyorum tamam iyiakşamlar diyo.... ama bide ooooo sonunda gelebildin 5 dk dır seni bekliyoduk skorsky gelir diye umuyoduk bu egsoz ne lannn yaz buna cezayı yazz yaz yazz diye karşılanmak vardı...
polisler enteresan ya lafları süper oluyor bazen:D
bende bigün makas ata ata gidiyom motosikletli varmış meğer arkamda:D çek çek saha filan teksas mı burası etrafına bi bak dedi gülmemek için zor tuttum kendimi:D
kardeşim okulda insanlar ne cekiyo ya sesden :D ucaklar inip kalkıyo orda gazlayanlar kadar rahatsız etmiyor :D
bi gün dersdeyiz hoca ciddi bişi anlatıyo adam motora ayar yapıyo sanrım bi başladı motorla gazlamaya :D ciddiyet iptal oldu :D bi gün camdan içeri gelicek bu motor diyo :D
gsi cok denk gelmedimde en cok meli abi bölüyodu dersleri :D :D
naptın engin aldın mı laci'yi ne ara oldu yav dün hakan abideydi araba telden sesi geliyordu aracın:) hayırlı olsun çok güzel bi vtec aldın
hehehe, dün gece ondaydı araç, sabahta bende :)
cok sagolı,içimize sinerek aldık :)
ben aldım yunus :) bıraz suprız oldu, arabadan cok duzgun bi insandan da arac alıp guzel bı dost daha kazandıgımız ıcınde mutluyum :)
cok teşekkurler abi,Allah razı olsun :)
hadi hayırlı olsun, İhtiyar abim yapmıştır gene krallığını:D
abi su'yu alakmı:p
engıne bak vtcı oldu:D
ama güzel bir gece patlatmadan sattın be abiii
yapardık bi video gene:)
Engin hayırlı olsun benden sonra ayaklandın benden önce aldın,yeni gördüm daha,hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı,gazlamayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun kazasız belasız. Hangi aracı aldın Engin abi?
hayırlı olsun engin harbi süpriz yaptın kazasız belasız işallah..
AMCAdan vtec aldık işte adam 40 yaşında :D Allah razı olsun yaptı guzellıgını :)
şarttı hacı artık napalım :)
yunus uzaga gıtmedı arac yaw :) hakan abiyide alıp gelırım ben sıkıntı yok ;) :D
cok sagol hacı tesekkur ederım. ben yıne 1,4 fılan bakarken, bi gece gelen mesajla butun planlar degıstı :)
piyasa aracı degıl dostum :) herhangı bır yerde de satılık ilanı yoktu zaten,bilcegını sanmıyorum. hb lacıvert. tesekkur ederım bu arada.
:) :D sagol ercan abı tşkler
kampanya cok saglam vtecsiz kimse kalmıyacak :) Her 2 nizede Hayrlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin
engin hayırlı olsun :)
Enginim hayırlı olsun kardesim Allah kaza bela vermesin, ağız tadiyla binesin :)