arac guzel ama yaydı koni ydi, egsozdu fıltre vs vs. diyene kdar 3-4bın daha para gitcek.30 bıne gelıcek.cok uuzun sure kullanıcaklar ıcın guzel arac bnce ama kısa vadede degmez diye dusunuyorum.
Printable View
arac guzel ama yaydı koni ydi, egsozdu fıltre vs vs. diyene kdar 3-4bın daha para gitcek.30 bıne gelıcek.cok uuzun sure kullanıcaklar ıcın guzel arac bnce ama kısa vadede degmez diye dusunuyorum.
benim gibi 22 liralık vtecten ağzı yanan 25 verip alır gelir:D
Çanakkale'deki araç gerçekten güzel görünüyo..düşünenler kaçırmasın zaten fazla durmaz gibi ilan..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2071146/detay/
ARKADAŞLAR BU ARACI DÜŞÜNÜYOORUZ BİLEN VARMI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ. YADA SATILIK TEMİZ Bİ VTİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ?
paraya ihtiyaç oldugu için satmış olabilir :)
JFvteci isteyen varsa arka tampon orjinale döndü app yapıldı, 5 cm yay ile süper oldu araç
marş sesi için alınır:D
3 ü orjinal biri replika dedi ?
yok ya gerçekten çok rahat araba, içi konsolu koltukları kapı döşemeleri vs.çok iyi
direksiyonu çok yumuşak
tüm bakımları yapıldı arabanın, süper oldu:)
Sağol ilker...araç 10 numara oldu, aciliyeti yok satılma konusunda zaten piyasa yok :) yaza kısmet ilan vereceğiz...
Düşünenler varsa fitek fitiay buluşmasına gelip inceleyebilirler:D
jantları çapa marka
Ek9 vtınıgecmıs sorgu sayfasını bulamadım varsa kaçıncı sayfada olduğunu bılen yardımcı olursanız sevınırım (sos)
Hala Bulamadınızmı Bi VTI :) Sisleri Sökmeyecektimde Yuvarlaklara Isınamadım :/
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gpju6.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/8/gpju9.jpg
reşat 23 verem knka :D
eyw aldım gitti öleyse :D
RIP ın eskı sahıbıyım izmire bn sattım o aracdegil bılınız olsun nette degil araç
AH VTİ
ZB VTİ
RIP VTİ
DJ TYPER eski araclarımdır isteyen olursa bılgı verebıırm...
Yok mu es dosttan alinicak degisensiz, motoru acilmamis sedan vti?
War samanlıktan çıkarttk bitane :D
Biz braberizknka biliyon hallettk gbi bi akslk çkmazsa yarın fnısh..
gidip döndüğüne göre, işe yaramaz:D
Çanakkaledeki vti bnde ılgılenıyorum arac ılk nete dustugu gunden beri,aracı sahıbı degıl babası kullandgını kmsını yanlş yazdgnı duzeltecegını on camında catlak oldugunu sag kapının degıstıgını dreksyon sımıdının yıprandıgını vs herşeyı tektek soyledı yanlz bu on kaput degısen muhabettınden bahsettım oda ksnlıkle ole bsey yok dyo,ıstedgn yere ustaya goster dyo yarın sabah gdp almayı dusunuyodum bu olup bitenleri arayıp arac sahıbıyle grstum senın aracın hakknda boyle boyle soylentı var gelen arkadas varmış arac resımlerdekı gbı dgl yazmış dedım oda arabaya 21000 tl teklıf ettı elım boş gtmıyım ver dedı bnde vermeyınce boyle konusuyo dedı.
21 :D iyi rakam
Ilani neden kaldirmis acaba keske bir de onu sorsaydin. Arkadaslar, durum ozetle soyle. Dedigim gibi uzun suren telefon trafiginin ardindan artik tum detaylari ogrendigimi dusundugum noktada ve de ilk sahibi olmalarinin verdigi guvenle kalktim isimden gucumden izin alip sabahin 04:00'unde sagnak yagmur ve karanlik hava kosullarinda 350 km yol teptim. Ilanda ne yaziliydi ve telefon edenlere ne soyleniyordu bunu herkes biliyor. Ama birkez de burada tekrar edelim, soyledikleri sey biz arabanin ilk sahibiyiz, 0km'den beri arac bizde, tum gecmisi bellidir dendi. Aracta sadece kaputta boya oldugunu ve de sag on kapinin kopek carpmasindan dolayi degistigini, bunun haricinde aracta baska kesinlikle boya vb olmadigi bu konuda cok titiz oldugumu ve oraya gittigimde boya makinesiyle bakacagimi telefonda onlarca kere soyledigimde bana her defasinda verdigi bilgilerin kesinlikle dogru oldugunu teyit etti. Ne var ki aracin sadece bagaj kapaginda, muhtemelen sofor kapisinda ve bir de tavaninda boya olmadigi ortaya cikti ki tavanin boyasi da zaten yanmis ve boyanmasi gerekiyor. Simdi soruyorum, bir aracin ilk sahibi olan kisi (babasi da oradaydi) nasil olur da cogu cekiclenmis, macunlanmis, (makine kimi yerde 400, kimi yerde 500 mikron ustu gosteriyor!) en az 8 parca boyanin 6sini unutuverir ya da hic haberi olmaz? Diyorlar ki biz bir sefer tamircimize biraktik, pasta cila yaptigini saniyorduk. 500 mikron uzeri cikan yerlerin pasta cila sonucu oldugunu dusunuyorlar, bunu yutacak kadar salak birisinin elinde 1500TL'lik profesyonel makina ile o saatte Gelibolu'da ne isi olabilir bunu hic dusunmuyorlar! Gercekler bu sekilde ortaya ciktiktan sonra da nezaketimizi hic bozmadigimiz halde bir bardak su dahi ikram etmeden 80 yasindaki babamla bizi Istanbul'a geldigimiz gibi geri gonderdiler. Iste hikaye ozetle bu, yorumlar artik size kalmis..
Yarın sabah almaya gdecektım aracı bgn ben kaldrttm netten aracı,aracı ben alacaktım taaki senın buraya yaptgn yorumdan sonra arayıp gelemıycegımı aracı almaktan vazgctgımı soyledım.
abı sanırım sen sadece aracta boya cıktıgı ıcın vazgectın? fıyat olrak son kaca bıraktılar pekı