maşallah yavruya :D
Printable View
beyler şuan piyasa nasıl.20 ye kadar araştırsam adam akıllı bir vti bulabilirmiyim sizce ? 25 30 binler isteniyor :beuj:
34 ab gri hb 106 bin i birazcık geçti bakırkoyde oturuyor
dediği şey :
10 tane arabam olsa bu burada kalacak ! :hahaha:
34 ul 2333 plakalı arac hakknda bilgisi olan bi arkadas arac hakknda özelden yada burdan bilgi verebilirmi? Telefondan girdigim icin butun konuları tek tek arastrmak cok zor oluyo eminim önceden bilgi verilmistir. Simdiden sagolun
Tsk ederim sagolun
günaydın;
araç umtvti nicli Ümit abinin aracıdır, 2007 yılından beri kendisindedir, aracın önemli bir kazası belası yoktur..
motor içi yan direkler, bagaj vs.. kısacası istediğin her yerin fotosuda çekilip gönderilebilir..
aracta 4 lastik toyo proxes yeni.
muayene yeni, akü yeni, senkromeçler yeni, filtre kiti yeni.
motor saat gibi..
gideri belli...
deri koltuk yarı onarım ister..
koltukları çok rahattır, bence kadifeden daha kullanışlı..
aracımı satarsam benimde niyetim var, çünki bu fiyatlara o özellikte vtec yok!
araç 2 sene önce komple boyandı ve o dönem ön tampon fiberle 99 a çevrildi, arkaya makyajlı kasa tampon alındı..
logo iptali vs.keyfi yapılmıştı zamanında..
sabah sabah bu kadar:D
kardeşim sen nerde oturuyorsun ben kartal atalardayım o araç olamaz cünkü satılık değil kmside 160 .000 küsürlerde diye hatırlıyorum yani satılı kdurumu yok arac kartaldan atalara gidip geliyor münübüs yolundan o kadar görme sansım benim bile olmuyor aynı yerde olmamıza ragmern akşama kadar köse kenarda yatıyor
kazasız belasız kullansın :)
her vtec in geri sardığını düşünürsek kesin 150 yada 160 binde :D
şuan 0 km oluyor ;)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 82082286
Aracı bilen varmı, kaza değişen boya durumunu?
eski sahipleri hakkında bilgim yok evet şase sonu doğrudur.
" :D " bu smıle ı kullanmandakı sebep nedir.
sağol allah razı olsun
km nın onemı yok bi parmak hareketiyle isteyen istediği km lere almıştır bunu zaten vakti zamanında Alicanın da dediği gibi kupa hariç araca ait herşey sıfırlanıyor km si hariç vebali beni aşar...
:icon_tup:
30 dk önce selımıyede 45-50 yaslarında bı amca kullanıyodu 34 ( rıf-yada rıv ) 03 plakalı sedan açık yeşil tonlarında vti...aracı bılen varmı yoksa amcadan bı vti daha mi ??? durdurcaktım ama arka koltukta rottweiler vardı ne yalan soylım cesaret edemedım...dışardan gorünüşü diriydi acabalarda kaldım sahıbıyle konusamadım merak ıcerısındeyım !!!!
bilidğim bi amcadan stok vtec var. alıcam onu, aldığım gibi 18.500den sahibindene ilan verecem, telefonuda kapatıcam. bu piyasa anca o zaman düşer. :D :D
213 psi diyor fabrika çıkışı nasıl oluyor anlamadım
eger gercek olsaydı aramızda oa kdar vtec manyagı warken ne yapar ne eder bu aracı bılırdı :) :D
gerci vti lar 160 bu viti'miş olabılır belkı :P
Bende amcayim benimde abibin kizi bana amca diyor neolacak simdi:):)
bende böyle bi resim var gerçekmi bilmiyorum ama ilan gerçek değil gibi
http://f1204.hizliresim.com/w/k/4knvm.jpg
34 xxx 03 ise, füme sedan.. Erdoğan amca, Roadboy Mehmet Ali'lerin arabası, satmazlar öyle bi düşünce yok diyim :) Rott ise garajda asılı duran lastiği koparabilen bi dişi :D 7 yıldır onlarda araba bu arada. tahmin ettiğinden daha temiz bi araba :)
Rott dediğin için direk bizim arkadaşın araba aklıma geldi, başka Rott & VTi sahibi amca bilmiyorum çünkü :D