benide yanlış anlama kastım falan yok fıyatlardan sıkıntıda falanda degılım en kotu aracımla gelır turkıyede bınerım bence sorun yok ama her sey gıbı her yukselısın bır ınısı olur dalgalı kur derız buna
benide yanlış anlama kastım falan yok fıyatlardan sıkıntıda falanda degılım en kotu aracımla gelır turkıyede bınerım bence sorun yok ama her sey gıbı her yukselısın bır ınısı olur dalgalı kur derız buna
leşleri bilememde temiz vtiların piyasası düşmez dostum yaz gelsin hep beraber görelimm kaçar paradan satıldıklarını![]()
25-26 lira paraya 20 vtec satilmaz
fiyatlar normal seyrine gelecektir bence
25 uzerini hak eden tek araba carbon vtec dir
www.honda-tech.com
Seyyar Tayyar
parası olan alır arkadaş. kimisi zevkinde, kimisi ticaretinde. alan satan memnunsa kimseye laf düşmez. elbet fiyatlarda zamanla değişiklik olur ama onun yerini alacak modelli ve tatminkar arabaların fiyatlarıda düştüğünde.. doğru orantılı yani![]()
VN nin eski araciniz oldugunu bilmiyordum
gerek uzerindeki ve icindeki karbon parcalar ve aksesuarlar, gerekse motorundaki islemlerle VN den daha cok ekstrasi olan bir arac gormedim
o yuzden bence 25 uzeri para edecek tek vtec VN dir
bizim bi ustanin bugun yaptigi benzetme cok hosuma gitti.
Vti'larin fiyatlari dusmez cunku temiz vti'lar bundan sonra dinazor gibi nesli tukeniyor. Fiyatlarda onun icin dahada artar
arz talep meselesi.
Bence temizleri yuksek paralari hakediyor.
Mertcan'im, nice kmlere sorunsuz sikintisiz. Masallah.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)