evet geldiğinde 06 plakaydı.. yeni sahibi uzun saçlı keçi sakallı biri..soyadına bakarsak kuyumcu :)
en kalitelisinden baskı balata
en kalitelisinden hafif volan
Bu kısma çok takıldım ama :hahaha:
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35162547/detay
arkadaşlar bilgisi olan var mı? aracı ciddi düşünüyorum.
ben arabasının üstüne böyle oturan bi adamın arabasını almazdım şahsen kendim yaslanmıyorum bile çizilecek iz kalacak die bu üzerine yatmış ya demekki önemsemeyen bakmayan biri die düşünüyorum
ben de tolga'nın gyr'yi öyle çizmiştim ama farkında olmadan :(
15 bin eden vti dan ne beklersin yazısı çok saçma...
Ne eder vti ? Herkes ne isterse o mu eder.. Bugün biri girip sahibinden com da tüm Lada samaraların fiyatını 20-30 bin tl arası yapsa 10 a satılan samara o kadar etmez mi dicez?
Garip adamlarsınız.. Ben vti'ın sahibini tanımam etmem.. 1.4 is e 20.000 veren varken bencede 15 bin az 20.000 olsa arabanın neyi var diye konuşuyor olurdunuz
ben 21e satılan 1,6 ies gördüm ama araç stock vtila yürüyecek nerdeyse..1,4 is'e 20bin veriliyorsa eğer o araç full yüklüdür hem görüntü açısından hem motor açısından alanın başını ağrıtmaz..ama 15e alınan vti'la sanayiden çıkamazsın.burdaki insanlar keriz değil temiz vtilara 22-23 versinler.yakınımda 15e vti alanlarda oldu 23e alanlarda oldu fakat 15e alanların yaptığı masraf 23binlik vtiların fiyatını geçtide gidiyo.malını 15e satan adamda piyasanın ne olduğunun farkında alan adamda farkında yani herkes herşeyin farkında merak etme sen saygılar...:icon_tup:
15 000 tl lik vti satanlar ikitellide honda çıkmacısı bunu ogrendıgımde korktum zaten aractan =)
arkadaşlar detaylı olarak bilgisi olan var mı araç hakkında. adam arabaya yatmış doğru, ilginç :) benim için mühim olan motoru yürürü ne durumda araba komple boyalı değil dedi sahibi kazası belası ciddi bişeyi var mı? yağ eksiltiyor mu dedim biraz var dedi vtilarda bu ne derecede kabul edilebilir. araç hakkında bilgi arıyorumm:)
Di mi sürü nereye biz oraya mantığınız acaip kötü.. Satın satabildiğinizi ben fikrimi belirttim.. 20 ye giden 1.4 yay jant içi karartılmış far 99 spot çift airbag klima abis + sunroof tu.. başka bişi yoktu he bide tesisat denilebilicek parçalar..
benim demek istediğim bu ülkede 1.4 e 20 ye yakın veren mantıkta insanlar olduğu sürece daha çoook vti sizin gözünüzde 22-25 eder :)
Saygılar benden..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e=directSearch
bu vtec hakkında bilgisi olan var mı? bi kaç ufak bilgi var ama tam detay lazım :)
ya yakından da gördüm pek içime sinmedi.
ama görünüş yanılta biliyor bazen biliyorsun. motor durumu değişen durumu önemli.
fakat ilan açıklaması da beni korkutmadı değil :)
sefa 15 e vtı war kanka ben yaptım olucak kızdırmayın sefayı ne dıyosa dogrudur bana sıyah alma dedı 5 ay kırmızı aradım sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o ies gelsinde bi direk saydırayım ;)
diyadin merhaba ben @3 demiş :D
sedan vti aranıyor:))
auhsudhusdh sende mi :D :D