satılık ilanınada koymuştum ama çok acil satılık arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok yürüyen koşturan bir araç alın gazlayın :)
1990 Honda Civic 1.6 VTi 9.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
Printable View
satılık ilanınada koymuştum ama çok acil satılık arkadaşlar hiç bir sıkıntısı yok yürüyen koşturan bir araç alın gazlayın :)
1990 Honda Civic 1.6 VTi 9.999 TL Sahibinden satılık ikinci el
kırmızıyı aradık ankaradaki dogukan :)
fiyatından dolayı herkes korkuyor sorunu falan vardır diye ama şu an aracın hiçbir sıkıntısı yok para çokomel durumu :) siteden birine gider inşallah
1999 Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
gel bi bak temizliği kafana yatar muhtemelen.bu arada araç kendi aracım tavsiye olayı değil yani tam olarak :)
o kadar cok sayfa varkı net bılgı alamadım bu arac ıcın kaza bela motor durumu hakkında bılgı almak ıstıoruz
1999 Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
ok dogrudur bız genel bılgıyı bulamadıkda o yuzden
izmirden giden araçsa eğer ki, kabacanın eski aracı draglarada girmişti. 2 ortak arabayı toplamaya çalışmışlardı.Sadece gazlamak için cidden çok makul fiyat olarak.
Ne gibi skıntısız biliyodun aracı?? Nelerini biliyosun mesela?:)
ilginiz için saolun arkadaslar.. ankaradaki araçlara bakıcaz h.sonu kısmetse..
bir de şu dikkatimi cekti benim bilgisi olan varmı.. daha once sorulmus ama çok bişi soylenmemiş..
1997 Honda Civic 1.6 VTi 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el
1999 Honda Civic 1.6 VTi 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bilen varmıdır.bu paralara alınırmı?
sıkıntılı bi arabaysa bulasmayalımda :)
ahahahah çok iyimiş ya yazdığı fiyata bak bide
satılsın artık ..
kısmet..
detaylı fazla fotosu yok spoonlarıyla beraberki son hali ;
http://l31.sphotos.l3.fbcdn.net/hpho..._7111833_n.jpg
hımm tamam 42 VT ıdı plakası sanırım draglara gırdı kupası vardı dıye bılıyorum en son kı konya yarıslarında.. kaporta da sag camurluk yada kaput degıstı dıye hatırlıyorum bı ara arkadasıma alcaktık bunu takasa gıtmıstık olmamısdı.. bursaya satılmıs demekkı..motor sıfırdan toplandı..daha ayrıntılı bılgı ıstenırse ogrenebılırım
gri 99 antalya-konya-bursa yapmıs....yürüyen efsanelerden ;)
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
ROT hakkında fıkrı olan?
1991 Honda Civic 1.6 VTi 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Sahibi de üyeydi buraya nickini hatırlamıyorum.. Videosu falan yok mu hiç ? Ben rastlamadım da.. Bizden istanbula gidip de yolda görenler olmuştu.. Kendmi amerikada hissettim diyorlardı :D