hmm planların var yani kanka.
hayırlısı olsun.
Printable View
hmm planların var yani kanka.
hayırlısı olsun.
pm attım:D
şimdiye kadar 86 kere satılırdı bu arabada :D milllet çok akıllı kurnaz olmuş :)
1.4 is aracını 17500 e 1.6 ies ini 19 500 e satanlar benim aracıma 21 teklif ediyor :) bende vermiyorum
ha bana sorsanız en kral vti 18 19 eder sedan ise 20 eder.ama piyasa malesef yüksek benim aracımında hakkı 19 dur. ama ben görmüşken civiclerin 19 lara satıldığını veririmyim bu aracı o teklif edilen paralara.ziyanı yok dursun :D paraya ihtiyacım yok atarım garaja paslansın ynede o paralara vermem.jdm far takıp yayaları kesiceksin sonra 19a satıcaksın 99 civici sonra gelip 5 bin tl ekstrası olan komple motor ve boyayanmış vti ye 21 vercen.inadına yazıyorum sözüm açıktır arabamın hakkı 19 liradır ama ben 23 istiyorum :) en kral vti de 20 liradır.
sedan vti aranmakta günceli karış karış arıyorum türkiyeyi :D
vtı dan başka araba yok sanırım ülkede
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 61271154
bu arac hakkında bilgisiolan yokmu arkdaşlar bursa da olan arkdaşlar bana yardımcı olursanız sevınırım
siz gorun yıl basına ben bır 40 tane bılet alayım alayınıza ısyan edıp butun vti ları alıp alayına 30 bın fıyat cekıcem yasasın mıllı pıyango ıdaresı:D:D:D:D:
lacivertte çok orjinal bir araba fıyat bıraz makul olsa dırek gıder alırım
daha önce 18-19 liralık vti den hayır gelmez diyodun ies i 20 ye satarken.. 25 e verirler al bence.
değil bahsedilen araç zır stok yay bile yok. btm plaka