bu araç hakkında bilginiz varmı cvplarınız için teşekkür ederim Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Printable View
bu araç hakkında bilginiz varmı cvplarınız için teşekkür ederim Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
önceki sayfalarda sorgulandı ve iyi şeyler söylenmedi
sahibinden VTI ilanları
55 adet ilan
sadece 6 adet 200000 km ustu
30 adet 150000-200000 km arası
17 adet 150000 altı
Aralarındaki bazı ultra temizleri hariç ki onlar da bir elin parmakları kadar.
Ortalama 14-15 yaşındaki araçlara göre maşallah kimse aracını kullanmamış.
3 ileri 1 geri sarıyo vti lerin km sayaçı ondan öyle :D
arac benım eskı arabam motoru kesınlıkle sorunsuz kasası cok dırı durur ufak tefek var ama buyuk kazası yok motoru yuruyenı gayet ıyı kolktuları temız guzel arabadır
nolcak bu vtı ların halı :)
Ben ROL VTI'yı aldım, 9 ay bende kaldı, tam olarak 1700km yaptım 9 ayda, sadece basmak için çıkardım garajdan aracı. 12 ay kalsaydı 2200km filan olurdu, 12 senelik araba, 12 x 2200 = 26400km de vtec sahibi olurdum demek ki ilk sahibi olsaydım :)
Şaka bir yana da inanıyorum ki benim gibi birden fazla araca sahip olma şansını yakalayan insanların ellerindeki vti'lar gerçekten de düşük km de olabilir, sonuçta gündelik kullanılmıyorsa araç, düşük km gayet olasıdır. Kaldı ki bugün vtec lerin %90'ı komple egsoz sistemine sahiptir we Polisin gördüğü yerde "yanaş yeğenim" diyeceği speclerdedir, bu yüzden bir çok kişi öyle her gün heryere giremediği için fazla gezmiyor...
Düşük KM'li vti'lar şehir efsanesi olmayabilir :)
Yukarıda verdiğim rakamları inceleyecek olursan hemen hemen bütün VTİ sahiplerinin 3 hatta 5 adet başka aracının daha olması gerektiğinin sonucuna varırsın.
Temizleri elbette mevcut ama bu km bu istatistik bir yanlış olduğunu söylüyor.
Odurumda olan 2. hatta 3. arabası olupda yatan araclar cok arkadaslar olabılır cloırs da hanı kaba taslak bır hesap yapıyor hesabındada haklı tabıkı benıme vardı aracım aılemde 3. aracdı ve aracın ılk elıydık ve sahın s dı 98 model 65000 km de kaza degısen olmayan bır aracdı ve pıyasanın 2 3 mılyar usdune sattım bu boyle temız bakarsan sen elbet degerını bılen bırısı cıkar bu kesın olan bır durum fakat kesınlıkle ınsanlar ılegal yolları cok sewdıklerı cıın km dusurme ısıne kesınlıkle gırılıyor
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
var mı bilgisi olan??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
32 mılyarlık vtec acaba nasıl yuruyor
ben olsam motora o kadar para harcamışsam , gidip de sonar stopların camını siyaha boyayıp takmam arabama
yanlış olan şeyler var...