murat ömerlerin sattığı beyaz sedan vadı full servis bakımlı 24.5 filan istiyordu ona da bak madem RC istemiyorsunömer-fe ile irtiabata geç, ilanınıda açmıştı siteye zaten.
murat ömerlerin sattığı beyaz sedan vadı full servis bakımlı 24.5 filan istiyordu ona da bak madem RC istemiyorsunömer-fe ile irtiabata geç, ilanınıda açmıştı siteye zaten.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arıyorum gunceli
SEDAN RED VTİ
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 63887092
arkadaslar bilgisi olan varmı arac hakkında foruma göre hareket ettigim için lutfen dikkate alalım şimdiden tsk ederim
SEDAN RED VTİ
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 59558003
ayrıca bu araç hakkındaki bilgilerinizide rica ediyorum
SEDAN RED VTİ
aramaya devam günceli
temiz bi arac daha buldum kırmızı herif satmıyoguncel konu arkadaslar
SEDAN RED VTİ
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59446344
http://www.techturkey.com/forum/otom...sedan-vti.html
beyler aracı 23 bın tl canlı paraya yarın werıcem acılıyetı var fazla ılgılenemedım dıe bekledı bu kadar ese dosta gıdıcek bı arac aklı olan kacırmasın..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
tabiri cayizsee anlamında yazdım baskan yoksa sıkıntı yok ıllakı dedıgın dogru ne kadar ekmek o kadar koftee..ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım Allah ıns gonlune gore bı arac nasıp eder..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Ucuza düzgün vti heleki sedan bulmak çok ama çok zor.
O yüzden ya fiyat çıtasını biraz yükseltmeye çalışmanızı tavsiye ederim vti arayan arkadaşlar.
İzmirdeki stock yeşil sedanı merak eden arkadaşlara...
Araç düzgün, en son 24bin TL diyor Metin abi.
İlgilenen olursa Metin abi ile irtibata geçsin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Btm yi tavsiye ederim stock orj. Arabadir metin abinin hanimi tarafindan kullanilmaktadir
İci disi temiz kasko sorgusu yapabilir alici
vermeyin bu arabalara bu paraları vermeyinde fiyatlarda tıpış tıpış düşecek
bu arabalar bu paralar etmez, etmez etmez![]()
Bende görüştüm metin abiyle ön sağdan çıtır bir kazası gibi bir şey var dedi bana ama genel olarak araba düzgün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)