Temız kazasız belasız vtı aranıyor bılgılerınıze :)
Printable View
Temız kazasız belasız vtı aranıyor bılgılerınıze :)
ilk linkteki denizlide olan araç bi ara hüseyin çevik'in sattığı araç 96 model ilanda 97 yazıyo kmsi ilanda 144 yazıyo ama orjinal kmsi 330k küsurlarda değişen boya durumunu bilmiyorum bi kaç kere görmüşlüğüm var diri duruyo araba
araba dejavu olmuş 200 bin km geri gelmiş.
2.sırakı sıyah olanıda eleyın derım 6-7 ay onc 13-14kusure satıldı zaten .eskı plakası RAP tı sanrm
gene lıste eleyerek tertemız duruma geldı :D
en sondakı fb plakalı araçda yeşilden siyaha dönmüş 5 yıldır sahibi :) bilginize
eski plakası 41 r olan sıyah vtecde 3 parca degişen var kadirin eski araba yanaşmayın derim :9
Vti sorgulamada sürekli adı geçen 01 SC 352 plakalı araç için uzunca bir araştırma yaptım, ki yakından ilgilenen arkadaslarda biliyordur, bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek amaçlı elimdeki bilgileri paylasmak istiyorum.
İlk mesajınız ve kullanıcı adınız uyumlu olmuş.
Araçın fiyat hareketi maşallah borsayı geçti, eski sahibindede öyleydı hatırlıyorum 2006 yılında 25 istiyordu sonra 2008 de 28e cıktı fiyatı, yıl 2011 de yine araç 28bintl ye satıldı. uzunca zaman sahibindende satılıktaydı 6 yıl sonunda zorla sattı.Şimdiki sahibi eski sahibindende fiyatı indire cıkara indire cıkara borsaya bagladı herhalde Haa söyle diyebılen vardır içinden sanane kardesim adamın malı ıstedıgı fıyatı yazar ya yazmasına yazsında ılk sahıbı 6 yılda sattıgına göre ıkıncı sahıbıde bu hesaba gore 2017 de satacak:)
peki neydi bu aracın bu kadar oynak bir fiyata sahip olmasındakı neden nıye yazılan fiyattan cok asasına satılmasına neden ılk sahıbı 28 e sattıgına göre kı adı ustunde ılk sahıbı( bana göre bu fıyat bıle astronomık ya neyse her malın bır alıcısı var demekkı)
SC 352 nın üstünde takılan parcaları nedense ılan tarıhlerıne baktıgımda 2008 yılındada aynı parcalar ustunde olmasına ragmen sımdıkı ılandaa göruyorumkı sankı ustune takılan parcalar yenı takılmıs gıbı bır hava yaratılmakta ( Ya kardesım yenı takıldı dıyorsun 2008 yılındada aynısı yazıyor 2012 ye gırdıgımızı varsayarsak aracta takılı olan parcalar yaklasık 5 yıllık daha bunun yenısımıkalmıs( lastık yenı dıyor eskı ılanında vardı ıyı hatırlıyorum lastık 2008 tarıhlı. dıskler balatalar o zaman takılmıstı zaten fren balatası 5 yılda sertlesır tutmaz bıle:) lastık desen yolda buzpatenı yaparsın:) Camlar lazer denınıyor yanı bu cam filmi gibi olmaz ıstemedıgınde cıkartamassın Allah korusun camın bırısı bır kırılsa aynısını asla yaptıramassın helekı o tonu asla yakalayamassın cunku yapıldıgı yer kapandı.Alacak kisinin vay haline..
Neyse dedıgım gıbı ben bu arabanın takıpcısıydım ılk sahıbınden almak ıcın ama almamam ıcın nedenlerı sıralamaya devam edıyorum
Boya konusuna gelınce aracta bıldıgım kadarıyla kı aracın servıs plaka sorgulatmasında da cıkmıstır servıs kayıtlarıının yalancısıyım bende. 5 parcada boya var. Bunlar ön tampon Adana Tekbas hondada degısmı yapılmıs. Bagaj kapagı boyaması yıne adana tekbas servısde boyanmıs Yıne tekbas servısde arka cam 2 kere degısmıs. Ankara bora hondada ön sol camurluk ve ön sol kapı boyanmıs. Trabzon honda servısınde ön sol camurluk ve tavan boyanmıs ayrıca ön cam degısımı yapılmıs.( ınsan arastırınca yedı cettıne kadar buluyor gecmısının:)
Bakımlarına gelınce aracın tırıger seti servıs kayıtlarında görunmuyor ya kayısları hıc degısmemıs yada yan sanayı takılmıs o yuzden servıs kayıtı yok kayıslara daır ki vtilarda orjınal kayıs setının takılması cok önemlıdır sıkıstırmanın fazla olmasında dolayı yan sanayı kayısların koptugu yada sente atlattıgını bılıyoruz vede ömru orjınal servıs kayıslarına gore nerdeyse 3te 1 ömru oldugu bılınmektedır kı servıste trıger kayıs degıstırme malıyetının ıscılık dahıl nerdeyse 1000Tl ye yakın bır ucret tuttugunu vtec cı arkadaslar bılır( yan sanayısındede ıse bılyada ıcınde 100tl cıvarındadır gerısını sız dusunun neden bukadar fıyat farkı:) farkı kalıtesı. Ayrıca adana tekbas servıste sag dıkız aynası camıda degısmıtır.
Şimdi gelelim fasulyenın faydalarına 5 parca boyalı,ruhsatında 97 trafıge cıkıslı bu arac yaklasık 15 yasında, artık klasık otomobıl olmaya aday bu araca bu gun tarıhlı fıyatı 31000TL :) yazmıslar sadece guluyorum bence ederı tas patlasa dunya yarılsa 25000tl yı asla gecmez gecemezde zaten baktıgımızdada 2006 yılından berı satılıkta duruyor sahıbınden.com bence bu aracın sahıbıne ödul vermelı site sayesınde tıklanma rekoru kırdı :)
Bu aracı benım gıbı yakından takıp eden arkadaslara edındıgım bılgılerı paylasmak ıstedım kı sacma sapan yuksek fıyatı satıcının ogunkı psıkolojık durumuna baglı olarak sureklı degısen:) kı hemen hemen herhes benımle aynı fıkırdedırkı asla o paraları etmez edecegı dedıgım gıbı en fazla 25dır oda ıyımser ruh halımle soyluyoırum. Bazı genc arkadaslarımız hevelenıyor vti dıye ya vti ın Allah askına modasımı kaldı 1996 dan berı var olan bır arac, hıc heveslenıpte bosuna pıyasasını yuksetmesınler o paralara 2008 model al bır pejo 207 RC mutlulugu yakala teknolojısı yeter yaa ne arasan var. Vtec de ne var benım bıldıgım kadarıyla djıtal tek sey ön konsoldakı saati yalansa yalan deyın:)
Arkadaslar kendi kendilerini gaza getirip fıyatı şişirilmiş 15yasındakı araclara bu kadar para vermeyın para kazanmak kolaymı sanıyorsunuz ha atılacak paranız varsa ona dıyecek bırseyım yok. Benım gozumde degerı 01 SC 352 ıcın konusuyorum en fazla 25 eder onuda ılk sahıbındeyken teklıf etmıstım vermemıstı simdi 2ci sahıbıne gectı kı oda arabayı aldı daha 1 ay olmadan satılıga cıkarttı oda tartısılır süpeli bır durum, acaba aracın bır sıkıntısımı var satan satmak ıcın ugrasıyor alan ıse alır almaz satılıga cıkartıyor takdir sizin arkadaslar....
Bunca açıklayıcı bilgilerden sonra umarım daha 01 SC 352 plakalı vti için halen araç hakkında eksık yalan yanlıs bılgılerden ziyade gercek aracın gecmısı hakkında herkes bilgi sahıbı olmustur, neyin ne oldugunuda anlamıstır. Araç alan arkadaslarada ıyı bır ders cıkarmıstır umarım, arac almadan önce ıyıce bır arastırmak lazım satıcının abartılı yalan yanlıs sözlerıne ınanmamak lazım, gercek gecmısını bılıp yıne alınacaksa ona gore pazarlık yapmak lazım. Haa bu paylastıgım bılgıler kımısının ekmegıne yag sürmüş, kimisinin yüregine ates düşürmüs olabılır kimse kusura bakmasın gercekler acıdır. BU kadar bılgı paylasımı ıcın tesekkur yeter( Emege Saygı lütfen) uzunca bir arastırmanın ürünüdür yalan yanlıs abartı bılgı yoktur ısteyen aynı sekılde arastırabılır aracı plakası aynı zaten 01 sc 352 bu dedıklerıme ulasaksınız tabı daha fazlası cıkmassa eger benden bu kadar herkese hayırlı sohbetler.....