al artık kanka :) ne güzel bilen eden yok istediğin gibi yaparsın saklı kalmış kıyıda köşede dededen :D
Printable View
bizde bekliyoruz:D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 53793609
son bikaç sayfada bulamadım daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama bu araçla ilgili bilgisi olan var mı? yakın bi arkadaşım düşünüyo
bu dededen olan hangisi acaba bende dusunuyorumda ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55662706
araç hakkında bilgisi olan varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5576470/detay/
Araç sahibi siteye üyemiydi nasıl bu araba acaba
Hakkaten herkes tanıdıksamı sorgulamada yardımcı oluyo dün araç sordum kimseden ses yok.
O araç satılmış...
Evet malesef satılmış arkadaşa arıyoruz 99 VTİ ama soalsun böle bütün arabaları kaçırıyo.kime telefon etsek herkes 10 numara diyo arabasına mecburen burdan sorgulatmak zorunda kalıyo.varmı tavsiye edebileceğiniz bi VTİ HB olcak.22-23 den fazla olmuycak fiyatlarıda.
Bu arada şu ilandaki araçta başka bi arkadaşın aracıyla takasa gircekmiş benim hoşuma gitmedi ama bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55199907
34 rot hakkında bılgsı olan varmıdır?