Vtec'den tiksindim yemin ederim bu konu yüzünden arabadan boku temizleyen binmiş sıçmış satmış alan temizlemiş binmiş satmış böyle almış başını gitmiş![]()
Vtec'den tiksindim yemin ederim bu konu yüzünden arabadan boku temizleyen binmiş sıçmış satmış alan temizlemiş binmiş satmış böyle almış başını gitmiş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
eli ayağı düzgün ekmeği yenmemiş sedan vtı aranıyor fiyatı şişmemiş
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Vti ler çok güzel araba yapıcağın tüm modifikasyonlara açık ve karşılığını alabileceğin bir araba ama şuan standart bir vti ye 27-30 gerçekten çok para tamam durumu yani parayı sorun etmeyecek kişi için sorun olmaz ama diğer şekilde bu paralara alınmaz tabiki fiyat alıcı ile satıcı arasındadır ..
Bence km si 100-150 bin arasında değişensiz boyalı olabilir 20-23 bin arası normaldir![]()
VTEC® korkuyorum valla elinde benim favori araclarımdan biri daha cıkacak gene en iyisi bu sevdadan vazgecmek en güzeli bu olacak ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)