samsundanda ankaraya satıldı. turkuazdan sarıya dönmeydi. uzun bir süre önce üzücü bi:( kaza yaptı diye biliyorum.
Printable View
Konuyla pek alakalı olmiyacak ama bu araba hakkında bana biraz fikir verebilecek arkadai varmı :/
Honda Prelude 2.0i 1990 Model 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67748194
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 65252430
arkadaşlar bu araç hakkında DETAYLI bilgisi olan var mı?
aleykümselam aleykümselam :) bizde iyiyiz saol be :D
arkadaşlar aracın plakası 16 jap 10 ilanıda koydum bilgisi olanlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 68136361
tmmdır arkadaşlar başka araçla ilgili bilgisi olanlar varsa bekliyoruz yakın bi arkadaşım araca talip..
baktım ama silinmiş heralde konusu araçla ilgili kötü bişi duymadım ben ztn ilk sahibinden diye geçiyodu ilanda birazdan detaylı bilgi verirler ztn
Kardeşimin arkadası yapmışdı cocuk cok ıyı nıyetle arkasından gelene yol vermıs onunde kamyon varmış goremeden yol verınce saga gecer gezmez otobusun tekı bırakmıs gıtmıs 2 serıtlı yolda cocuk kendını kurtarmıs allahdan foruma uyeydı gorunce aracı tanır zaten soyler sanırım
geçmiş olsun arkadaşa ciddi bir kazaydı belli ediyordu kendini zaten kısa bir sürede satılmıstı araç iyi sayılıcak bi fiyata satıyordu konustumuzda öncesinde cok bi hata olmadığı flan soylemişti şimdi anlasılıyorki direkteki hasarın sebebi kamyonmuş yüksek ve büyük bişey olduğu belli oluyordu zaten
[QUOTE=JDM VTİ;2879988]Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 67951515
bagaj olayı doğru fotoları vardı antalyadan satılıkken.
19bin'e verilcekti filan.
cok uzun süre kaldı satılmış ist'ye gelmiş. iyi fiyat yazılmış, yine piyasaya göre güzel fiyat.
aracın detaylı durumu nedir bilen varmı?[/QUOTE
aracın detayları eski sahibinde :)) yani detaylar bende ne öğrenmek isterseniz sorun söyleyelim