arka bagaj kapağı vuruk olan araç cyc 11 dir aracın eski sahibi antalyadaki sahibi benim arkadaşlar
Printable View
kardesım otobusun altına gırıp cıkmıs aracın sag tarafı ben cekıcıye yuklemısdım ankarada ıdım aracın cok dırenmıs sase olarak arkadasda cocukda uzun yıllardır araba kullanan bırıydı 24 yaslarında kardesımle yasıt 5 metre ıcınde kurtarmıs kendı ama araba sag tarafı obusun altına gırıp cıkmıs allahdan kımseye bısı olmamıs.....
Ama honda hastalıgı devam edıyor bana soyluyor abı motor getırelım bır k20 dıye :D
16 clc 46 suanki plakası 26 up 486
bu araç hakkında bilgisi olan varmı.
beyler bu sarı aracın kazalı fotoları zaten forumda vardı hiç denk gelmedinizmi.
arkadaş bi ara banlıydı potter774 gibi bişeydi nicki.
bende sahibinden resimleri var
vay be ben anlamadım bu mersin'deki beyaz laciden dönmemi yoksa bu antalya'da kazalı olan araçmı çözemedim :D:D:D
teşekkürler bir arkadaşım istiyordu ona bir söyliyimde baksın bakalım ;) çok çok teşekkür ;)
vti bulmak çok zormuş.... ALLAHIM herkezin gönlüne göre versin...
arkadaşlar arabanın plakası 16 JAP 10 gri hat. vti eski plakasını bilen varmı yada araçla ilgili bilgisi olan cok acil pazartesi yada salı alınmasını planlanıyo ama önce arabayı bilenlerden yardım istemek istedik..
Bir kardeşimdeydi bu araç , yatak sardı ve başka bir kardeşime aldırdım aracı ve radar honda da iğneden ipliğe motoru yapıldı , 0 ölçü kranktan silindir kapağına kadar değişti,fren aksamları ,sensörleri,yürüyen vs vs elden geçti.. Arkadan ufak bir hasarı mevcut,fakat atlan deve bir hasar değil ;)
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA...ESKİ PLAKASI 16 CLC 46 OLAN ŞİMDİKİ PLAKASI 26 UP 486 OLAN SİYAH SEDAN VTI YIN SAHİBİYİM....GÜNDE ABARTMIYORUM EN AZ 5 KİŞİ ARIYOR AMA İNSANLAR SÖYLENENLERE İNANMAYIP BİRDE BURADA BAŞKA AĞIZLARDAN ARABA HAKKINDA SAĞDAN SOLDAN DUYULAN ŞEYLER HAKKINDA BİLGİ VEREN İNSANLARA GÜVENİYORLAR..BEN BURDA OLANLARI YAZAYIM YİNE SORUŞTURCAK ARKADAŞ SORUŞTURSUN..BEN ARACI ALIRKEN KAPORTA VE BOYASINA BAKTIRMADIM BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN DURUŞUYDU ODA ON NUMARA :icon_tup:.. SADECE YÜRÜYEN VE MOTORUNA BAKTIRDIM HİÇBİRŞEYİ VE SIKINTISI YOK VE 1 SENEDİR KULLANMAKTAYIM HALADA ÖYLE..TEK EKSİĞİ SAĞLAM Bİ YAZILIM VE BEYİNDİR BUNUN İÇİN BÜTÜN ALT YAPISI HAZIRDIR...BEN OCAK AYINDA ALDIM ARACI VE TALİHSİZ Bİ KAZA GEÇİRDİM TAM SOL BURUN VE ORTAYLA KARIŞIK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN Bİ JİPE VURDUM.KARŞI TARAFTA SUÇ OLDUĞU İÇİN VE HASARIMI KASKOSU KARŞILAYACAĞI İÇİN EXPER IVIR ZIVIR KASKO ŞİRKETİ FALAN BU İŞLER BİLEN VARSA YAKLAŞIK BİR AY SÜRÜYO SERVİSTE DÜZGÜN KAPORTACI OLMADIĞI İÇİN SONUÇTA SERVİSLERDE 4 4 LÜK USTALAR ÇALIŞMIYOR ARACIMI SANAYİDE BULUNAN KENDİ USTAMA TOPLATTIM.ACELEM OLMADIĞI İÇİN KAPORTA VE BOYA İŞLERİDE 1 AYI BULDU AMA NORMALDE 1 HAFTALIK Bİ ZAMAN SÜRERDİ TOPLAMAM ARACI....DEĞİŞEN PARÇALAR KAPUT,ÖN PANEL,SOL ÇAMURLUK,KLİMA VE FAN RADYATÖRÜDÜR..ÖN TAMPONA ARAÇ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN BİŞEY OLMAMIŞ BOYANIP GERİ TAKILMIŞTIR...HEEE BİDE SOL FAR TABİ SONRADAN AYIRMASIN BİRİ ESKİ BİRİ YENİ DİYE İKİSİNİDE DEĞİŞTİRDİM.KAZADA AİRBAGLERİMİN İKİSİDE AÇTI..ANKARADAN ARKADAN KAZALI Bİ 1.6 İES İN AİRBAGLERİ BEYNİYLE BİRLİKTE SÖKÜLÜP ARACIMA SFIRLANIP MONTE EDİLDİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTA ÇÜNKÜ EVLİYİM VE EŞİMLE BERABER BİNİYORUM ARABAMA VE BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ ARKADAŞLAR.DİĞER VTI LAR GİBİ AİRBAGLERİN İÇİ BOŞ VE GÖSTERGEDEKİ SRS LAMBASI DAHİ SÖKÜLMÜŞ DEĞİLDİR. ONLARIDA GÖRDÜM EMİN OLUN. BENDEKİ DURUMU BUDUR ARACIN...BENDEN ÖNCEKİ DURUMUNU DEDİĞİM GİBİ BİLMİYORUM YORUM YAPACAK ARKADAŞLAR ATIP TUTMADAN GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLER YAZSIN BİLDİKLERİNİ..AZ ÇOK HERKES VTI DAN ANLIYORDUR YAPILANLAR ORTADA FİYAT ORTADA 25.000 KAZASIZ VTI(VARSA TABİİ) + BUNLARI YAPMAYA KALKSANIZ YAPIN HESABINI SONUÇ HERKESİN AYNI GAZLAMAK..ARACIMI SATMA SEBEBİME GELİNCE EŞİM EHLİYET ALDI ONOUNDA KULLANABİLECEĞİ YAKIN DOSTUMDA BULUNAN Bİ RAÇ VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM VE BENİM İÇİN EŞİM ARABADAN DAHA ÖNEMLİ...BİRAZ UZUN OLDU AMA AÇIKLADIM NEYİ VARSA...ARABAMDAN DA Bİ BEZGİNLİĞİM YOK SEVEREK ALDIM VE HER BİNDİĞİMDE SEVEREK KULLANIYORUM SAÇMA TEKLİFLER YAPMAYIN BU PİYASADA BU DOLULUKTA BÖYLE ARABA KAÇIRMAYIN DERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE:icon_tup: