zamanında sizin orda biyerde yemek yediğimiz yer vardı kanka adını unuttum gölcük yolu üzerinde reptile zamanı. orda bi iftar gider :icon_tup: otopark geniş yer güzel
Printable View
[QUOTE=SPEEDY;6914209]Abi ilginize alakanıza cok teşekkür ederım. Hersey cok guzeldı :)
Ne demek kardeşim, senin efendiliğin yeter herzaman beklerim:) MAŞALLAH aracına çok iyi gidiyor :icon_tup:
vb nerdeydi dün göremwdim???
kurbanda kesin izmitteyim de öncesinde de gelebilirim.. :)
Ama DB Vtec oldukça iyi gercekten dün de dedim nakit 16500 veririm hemen gel bankamatikten çekelim :D:D:D KD de orijinal olarak gercekten iyi olmuş VF zaten uçmuş :) KK iyi ama daa iyi olacak diye düşünüyorum EBB güzel gidiyor alt borular çok sıkıyor güzel devir dönüyor emmiye 4 okutmak lazım :)
Kurtarsa sni kirmam ama bana maliyeti senin fiyatin 2 kati :) :) ortaminiz cok iyi masallah allah bozmasin. Araclara zaten diyecek bisey yok. Kk nin cilasini eksik etmeyin. Kirmizi sedani yolda yururken izlemek guzelmis. Butun araclar cok iyiydi allah nazardan saklasin:icon_tup:
bende b20 blok var, kontrol bende..:D
Reklam yeri değil gençler,geyiği başka platformlardan yapın,Yunus hep senin işlerin bunlar :D
vti denemesi oldu sanırım piyasa ne vaziyette acaba beyler kim kime ne yapar durumda? :)
Bu arada sağlam kalmış sedan hb fark etmez motor açmamış degisensiz vti arıyorum bilen satan pm atarsa sevinirim ?