40 liraya 180 km yapan vtec varsa getir alalım :D
Printable View
2 kere uzun yola çıktım kısalı vtecle 150 km 10.51 lt yaktı
120-130 arası glimalı:)
O degilde duzgun vtec te kalmadi agiz tadiyla binilecek
vtı sattıktan sonra polislerle daha seviyeli ilişkimiz olmaya başladı beyefendi diyorlar amk :D
ep kasa daha mimlenmemiş çok :D :D
O deil de arabadan indirip benim gözümde piçsin diyen polis bana söylerse çok büyük olay olur .
Daha bu güne kadar kimse bana demedi diyemez de egsozdan mı ne boktna yazıyorsa yazısn cezasını en fazla arabamı bağlar onlar kim hakaret ediyor.
tayfun çok takılmadım çünkü onun takacagı çok sey vardı o gün arabada göz ardı ettim,
finalde cezada yazdırmadım arabayıda arattırmadım.
diklensem metrise kadar yolu vardı. Bazen susmak iyidir ;)
aynen metin abi değişensiz boncuklar boncuğu aldım beyaz makyajlı :)
tuncay abi gelene kadar biz başlayalım obey rolle :D
benimde o an durumum uygun olsa bende ettirmezdim, ama zaafımız olduğu için bazı konulardan dolayı susmak zorunda kaldık.
ama dediğin gibi terörist muamelesi gören çok insan tanıyorum :)
[QUOTE=kip;7325429]aynen metin abi değişensiz boncuklar boncuğu aldım beyaz makyajlı :)
tuncay abi gelene kadar biz başlayalım obey rolle :D
Hayırlı olsun güray. Amcadan mı aldın? :D :D :D
aynen abi amcadan 2. sahibi kendisi 96 binde daha klimalı lpgli, gp yok sadece
2008 de 48 bindeymiş araba zaten anadoludan aldım aracı büyükşehir yüzü görmemiş körpecik :D
Bir ies de ben alıcam en gazlısından sedan iyidir :D
siz bi corolla alında en sol'ünden, ies'in yüzüne bakmazsınız:D:D
İES devrimi ne başlıyo-r :D VTI ına kıyma uğur :(
Honda, parça ve fiyat bakımından candır yunis :)
güray vtec açamıyacaksak, camı açıcaz artık :D vtec direksiyonu gibi deri değil ies inki :( kemikli değil vites :( idare edicez artık :o huzur spec diye kendimizi avutacağız :)
metin obey, al bi tur at anlarsın abi:D
ies al da turbo yap Metin abi :D
Simdi 2010 fieataya biliyorum cevirmede adam bana beyefendi dedi diye elim ayagim kitlendi o yuzden alkolmetrede ufletti
Bi tuhaf oldum beyefendi ne demek yaaa haushajhahahhahahahbaha :D
Olmuyor abi artık 2 seneden fazladır va bende ve bundan öncesi 2010 dayanıyor 4 senedir tek kapı basık olmuyor artık :/
1-Çevrendeki insanlar serseri olarak görüyor akrabalar bile egsozsuz olmuyor :/
2-Ödediğimiz cezalar da polisle uğraşmalarımız da cabası
3-Vtec yakıt olarak affetmiyor çünkü vtec açmazsak olmuyor sakin kullanılmıyor ki :)
4-Vtec bakım özen isteyen araç parçası hemen bulunmuyor
5-En önemlisi tek kapı çok sıkıntı bir örnek verim abim
Geçen haftaiçi babaannem hastaneye gitti yengemle muaneye kadın bayılmış tansiyondan acile kaldırmışlar serum vs bende dışardaydım hemen haber geldi va ile sıka sıka geçtim Beykoz devlet hastanesin acile neyse serum bağladılar kendi geldik taburcu oldu eve gidicez yengemler ve babaannem benim arabaya zor sığdık kafasını eğip zor girdi araba yerlerde almasan olmaz o zaman soğdum ağlıcaktım sinirden araba dediğin sadece Rolling değil işte görecek :/
Ugur aynilarini bende yasadim 4 kapi olmasina ragmen anneannemle cok sıkıntı cektik psikolojisini bozuyor insanin gerçekten
Allah tekrar gostermesin o gunleri
Zalim İES yapalım mustafa :)
Uğur senin tek sorunun aracının tek kapı olması :( 4 kapı olsaydı bi air takıcaktın varya tadından yenilmezdi :) aile ile bindiğinde leylek spec'e getirecektin , rolde ise ALLAH ne verdiyse basıcaktın hep hayalimdi ama benim KD de 3.5 cm yay vardı yine aile specte biniyorduk tek sıkıntı kasisti :( yoksa 4 kapı candır bana göre bekar olsaydım HB 10 numara bence... bu arada geçmiş olsun uğur...
metin abi air yapılmış vtecle vtec acmak intihar olur :) nerde ne olacağı belli olmaz air da :)
eğer bir gün ies satıp yürüyen bir honda alacaksam eğer Fn2 alırım. Varsın 3 boy geriden gelsin.
canı alınmamış kokpiti mühteşem görsellik desen yine çok güzel. Apaçi altında görmen imkansız.
Metin obey bende varim :)