Connecting site...
Kaan'ım nazar değmiş sorgulattığın araca :(
Printable View
Connecting site...
Kaan'ım nazar değmiş sorgulattığın araca :(
Arac sahibine cok gecmis olsun Allah kimseye zeval vermesin uzucu bir olay olmus.
Bende Sormuştum aracı Gerçekten büyük geçmiş olsun. :/
Connecting site...
Connecting site...
way be yazık olmuş araç dün sorgulansın sonra nazar değsin kendilerinde bişey yoktur inş.
Connecting site...
arkadaşlar bu araba hakkında bilgisi olan var mı arkadaşıma düşünüyoruz38VT444
Connecting site...
hasar durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site...
nedir ne değildir ?
Ankaradamıydı neydi kaza yapan araç sarı resimleri vardı daha iyi bilen atar o değilsede kusura bakmayın :)
Connecting site...
Connecting site...
konu kirliliği olmasın diye burda paylaşmak istedim sizce fiyatlar cok mu ?
tüm vti lar garaj arabası olmuş hiçbiri gezmiyor hep kolleksiyon hep haftasonu...
Connecting site...
çok merak ettim bunu
Connecting site...
bilgisi olan
Arkadaşlar KM hakkında yorum yaparken hepsini baz almayın yazarken sözüm meclisten dışarı yazın vallahi alınıyorum :) şimdi bende ilana koysam arabamı 154binde yazdığım zaman kesin benim km de düşürülmüştür diye yorumlar mı duyacam yani :) piyasada daha 60 binde 80 binde orjinal araçlar var...lütfen :)
bi hb vtecimiz olmadı be:D
Birkac gune bir aksilik olmazsa Ali'nin filtre ve mugen twinloop son susturucu disinda yaylarina kadar standart ve kazasiz vtec'i satiliga cikacak. Ilgilenenlere on bilgi olsun.
Ek bilgi
2:48:02 ile Istanbul Park'in en hizli civic vti'i ve Honda aracidir :)
Connecting site...
Arkadaşlar bu araç gerçekten orjinal bir araçtır. İlanda yazılanlar kesinlikle doğrudur...Ayrıyeten bu araç satılık değildir tamamem ailesi sat demesinden dolayı görüntü olarak konulmuştur yani ailesine bak ilanı koydum arayan soran yok demek için ilan açılmıştır. Kısa öz araç satılık değildir :D
sah...den ne değil daha ratingi düşük bir siteye konsa aranma oranı düserdi