Sıkıntı büyük:))))
Printable View
Sıkıntı büyük:))))
Araba benm 3 sokak altımda birinde bnde baktım panel kaput 2 çanurluk sağ kapı değişik arka havuzda düzeltme var kulelerde macun var 17 teklif ettim en son 20500 dedi bana almadım sessiz bi araba lakur lukur oynamıyo hiçbiyeri vteği zamanında açıyo şanzuman ne çok iyi ne çok kötü ama kuleler macunlu aırbaglar değişmş umarım bu kadr bilgi yeter
VB hangi araba? 4postun 1i arabayı alalım üzülmeyelim v.s. diye gidiyo merak ettim :)
biyilorum kardeşim biliyorum... ya dediğim gibi durumlarım çok karmakarışık şu sıralar o yüzden netkonuşamıyorum zaten... ama hafta sonuna kadarönümü görebilirsem el sıkışırız çok isterim evlat edinmeyi vb yi:) 1 saattir ölçüp biçiyorum zaten aliyim mi diye.. sadece belirsiz mnevi durumlar ver onları netleştirmem lazım
noliiiiii yav burda :D
Connecting site...
Beyler bilen varmı iyi bi arkadaşım düşünüyor 1 parça değişen tavan hariç boya varmış detaylı bilen varsa başka iyi olur yol gidicek çünkü bedavadan gitmesin
Beyler aracım satılıktır 99 Milano red kırmızı ,
Üzerindekiler ;
Orj. Mugen 4 adet amortisor
Eibach Pro kit yay
Brembo hava kanallı disk
Exedy stage 1 debriyaj
Skunk 2 titanyum yay sapka
Supertech supab
B16b Oem piston
B18c1 gsr egzantrik
P28 ecu
Megan Racing headers 4-1 (2.25")
Ep3 Oem son susturucu + 304 krom düz 60 lik boru
Şanzimanda en ufak hata yoktur.
Motor bütün parçaları ile sifirlanmis rodaji bitmiştir.
Giderini az cok herkes biliyor. Bilmeyen ise Facebook sayfamdan (Güray sevinç) gerekli videoları izleyebilir. Hard kullanılmış bir araba değildir her hafta nizami bakımı yapılır.
Takas üste para alacağım araçlar ile olur.
Fiyat 28.000 TL son rakamidir.
TJ vti tavsiyemdir.
Hb vti arayanlara.
hmm tek beyınse dogrudur o zman, o zman şöyle söyliyim sofor tarafı tekrar orj. vti aırbag takılmıstır, yolcu tarafı %99 1.6ies airbagı, torpıdo kapagı fılanda 1.6ies.
üst yorumlarda arkdslarda yazmıs arabanın kafadan olan resımlerı garıp duruyor.
bu arada güray ın 99 vtec masallah cok guzel ve extralarla bnce iyi fıyat. ck begendıgım bı arac.
istanbul ankara ve izmirden bile parça bulma için zorlanılıyorsa. erzurumdaki adam bu parçaları nasıl orjınal olarak toplamış merak ettim. anadoludada usta vardır yok demiyorum fakat vti motorunun ince işçiliği vardır. bunların düşünülmesi lazım :(
Edit......
Edit......
98 model Kırmızı Sedan VTI İsteyen arkadaşlar, KK VTI'da satılıktır. Resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ilan ***** sitede güncelleniyor, forumumuzada ilan açılacaktır. 27.500 istiyoruz araç başında pazarlık yapmanızı rica ederiz.
http://www.techturkey.com/forum/foto...mp-kk-vti.html
araç 2010-2011 yılında bendeydı komple ben boyattım aldığımda sol çamurluk ve panel ayrı zamanlarda degısıktı ama agır bır kazası yoktu ben sabrı ye sattım bıldıgım kadarıyla o olanlar sabrıler de olmuştu
buda bendeki son halı idi.
http://imageshack.us/a/img534/8548/img5643kopya1.th.jpg
[QUOTE=KDVTI;7073229]98 model Kırmızı Sedan VTI İsteyen arkadaşlar, KK VTI'da satılıktır. Resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ilan ***** sitede güncelleniyor, forumumuzada ilan açılacaktır. 27.500 istiyoruz araç başında pazarlık yapmanızı rica ederiz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-kk-495-a.html
Aracın ilanına üstteki linkten ulaşabilirsiniz.