muu ise benim gördügüm muu ile bunun hiç bi alakası kalmamış :D
Printable View
muu ise benim gördügüm muu ile bunun hiç bi alakası kalmamış :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72037697
arkadaşlar bilgisi olan var mı araç hakkında çok acil bir durumda kusura bakmayın
satılıklar bölümünden incelediim aracı ama gene de size bi danışayım dedim
araç arkadaşımındır serhat satılıklar bölümüne konu açmıştı, araç güzel araba bildiğimiz bi araba
sağ ön çamurluk işlemli - kaput değişmiş (sağ far tarafından arabaya vurulmuş kaput orjinal kaputla değiştirilip çamurluğa işlem uygulanmıştır, panelde başka hiç bi yerinde işlem yoktur.)
Km'si orjin yürürü gayet sağlıklı içi dışı sürekli temizlenen bi araç
muu yu sorgulayan arkdslar bi kac sayfa gerılere dönüp bakarlarsa onlarca bilgi war zaten.
388 sayfanın yarısı aynı aracları sorgulamakla dolu.
Acıklama bıttım Yed Egzos :D
Araç benım eskı aracım bendeyken sadece sag camurluk tamır görmuşdu ben oyel aldım . ben turbo yaptım sonra blok degışdım falan fılan ben aracı ızmıte satdım saten ne olduysa ozamanlar oldu kaza yaptılar 2 kere fılan hem altdan hem önden eskii muu ıle alakası kalmammış. ben boyle vermemişdim aracı cok uzuldum.ben 160000km ıken vermişdim.şimdi baya zaman gecdı 2 seneyı buldu üzüldüm bu şekilde görünce :(
vti alacaksan 20-22 den rs alacaksan 18 -19 bin tlden asagı olursa bezdirir derim
sanayide dolaştırmayan vti en az 23 lira.