Daha çok şey var vtecler hakkında aklımdada yer geldiğinde paylaşıyorum abi :)
Printable View
rolling videosu, arcın şunu/bunu yok, fiyat neden bu kadar fazla diyen arkadaşlar için.
amacım polemiği ilerletmek değil! Bence de herkes mutlu olsun, burada saklanıldığı bilinen bir şey varsa HER ZAMAN aynı rahatlıkla söylensin. Amme hizmeti yaptığını sananlar ve yakın arkadaşı satarken roket/fişek dediği araba için; başkası satarken -Bir yerden duydum..., galiba şöyleydi..., şunun gibi olması lazım..., böyle olması imkansız... vs. demenin faydasını göreceğine inanan varsa buyursun devam etsin. o zaman tanıdık olunca km'sini 50 bin düşürüp de 3-5 kuruş menfaat sağlamaya çalışanın da ellerine sağlık mı diyeceğiz?. bunları bilen duyarlı arkadaşlarımızdan her zaman aynı performansı bekliyoruz.
tolga abi seni az cok tahmin ediyorm yazdıklarından nasıl niyette oldugunu. hatta ozamanlar belki sen bu sayfaya hiç bakmıyordursun bile seni typer sattıkdan sonra buralarda yazdıgını gördm desem yalan olmaz herhalde, o yüzden yanlıs anlama yazdıgım sana değildi bu genelde olan şeydi yazdım zaten bir iki güne sözün sahipleri gelir gidere çevirirler :)
aliburma bu arabayı aldıgında iyi hatırlıyorm 3-4 kere sordu bu konuda hatta bana pm attı bende net bilmediğimi yol üstünde daha önceden bir kaç kez denk geldim iyi durdugunu görsel olarak sorunu olmadgını ama ne durumdadır incik boncuk bilmediğimi ilettim. kendini yüzz yüzüe yada telefonda falanda tanımam ama iyi niyetli birisi olduguna inanıyorm oda baktırdım aldım dedi son attgı pm de.
ciddi anlamda vteclere yeni heveslenen insanlara bişi yazarken kesinlikle kendinizi o kişinin yerine koyup öyle yazın arkadaşlar insanlar paraları kolay kazanmıyor, ve bu işin psikolojisi beterdir tahmn ediyorm.
bu arada görkemin bilgisi kadar foto arşivide cok fenadır diye duyumlarım var :D
arkadaşlar ali nnk yı bunda sorguladı..kimse olumsuz bişey yazmadı..ali memur bi arkadaşımız binbir sıkıntı krediyle aracını aldı....km sini bilmem ama içi dışı motoru vtec acması süper...ali de bizim arkadaşımız yabancı değil...aracını satacak oldu millet klavye başında yazıyor ciziyor....biliyorsan eminsen gördüysen kaydın kuydun varsa onlarla konuş.........yok gibiydi sanki yanlış hatırlamıyorsam gibi hitaplarla çamur atmasın.......eminsen konuş......yoksa mide bulandırma.....çok ayıp oluyor arkadaşlar.....
aynen arkadaşa katılıyorum...
hadi boşverin km düşmüş varsayalım, acaba tr de bildigimiz 3-5 vtec harici
KM si düşmeyen vtec varmı?
vti alan adam zaten gazlamak babında alır aracı
bu tarz araçlarda bence tek bakılacak kompresör degeri ve şase-podye..
gerisi hikaye isterse 500.000 km. de olsun.
Ya acayip acayip yazılar yazıyorsunuz, ben son kez yazayım en iyisi bir daha da yazmayacağım zaten, km düşse ne olur falan demişsiniz herkes sizin kadar rahat olmayacabilir ben şahsen km düşürülmüş araç almak istemem, ayrıca km düşürmekte bence sahtekarlıktır . (Nnk nın şimdiki sahibi lafın sana değil yanlış anlama)
nnknın daha önceki sorgulama kısmını görmedim o zaman görsem o zaman da yazardım, burası yardımlaşmak için açılmış bir başlık, tam zamanlı maaşlı vti cevaplayıcısı değil kimse, Ali arkadaşımız aracı alırken sorgulamış görmedik yazmadık diye şimdi sorgulayanlara yazmayalım mı ?
tamam kardeşim ben yanlış hatırlıyorum nnk vtec 4 sene önce 90 bin kmdeydi... rahatlasın herkes işim gücüm yok çamur atıyormuşum çünkü, tanımadığım adamın arabasına çamur atınca sanki benim elime bir şey geçecek...
Bakın arkadaşım, burada bu konuları okuyan çoğu arkadaş ve abilerimizde oluşan kanaati (RPM-TURK erol abi km'si düşürülmeyen vtec yok denecek kadar az) göz ardı edip, saygısızlıkta bulunmak olmaz, ama emin ol ki ben aracı satacak kişi olarak böyle tavırlar sergileyip, ne var ki canım diyerek pişkinlik yapmadığım için, arayan arkadaşlara aracın sağ çamurluğu değişmiş, arka cam rezistans ayağının biri kopmuş-kaynak yapılması gerekiyormuş, sağ arka stop'un ledlerinden birkaçı biraz sönük yanıyor diyorum. Ben kendi malımla ilgili olanları sormadan söylüyorum.
Şimdiki sahibi neyi var neyi yok bilsin diyerek dürüstlük örneği gösterdiğini söylüyorsun, Hangi arkadaş burada nnk'yı nasıl bilirdiniz dedi de sen cevap olarak yukarıdakileri yazdın? benim derdim işte bu. sordukları zaman söylemeyin, yeri geldiğinde zaten bir kelime bile insanın midesini bulandırmaya yeter. Ayrıca bir daha yazmaman konusunda çok haklı olduğunu belirtiyor. Bu araba hakkında ileri-geri konuşma niyetinde olanları da kendi mallarına bakmaları konusunda tekrar uyarıyorum. Yeter artık, herkesin kendi işi gücü varsa, bunları bakıp işlerine baksın. kimseyi günaha sokmasın...
200.000 km deki vtec emeklemeye başlayan bebek tir bunu unutmayın :D
http://img35.imageshack.us/img35/784/dsc9629d.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Benim arabayı alacak arkadaşımın işi yarın kesinleşecek olmazsa tekrardan satılık bilginize arkadaşlar 539 302 54 54
Arkadaşlar
Normal şartlarda forumlarda fazla takılmazdım ve cevremdekı arkadaşlardan telefonla bilgi toplayıp o şekılde arac alırdım. Gecen yıl başında vtec hayranlıgı basladı ve arac arastırmaya basladım ve forumlara hıc gırmedıgımden bıraz da zor oldu.. Neyse 18.000 tl ye o zamankı plakası ( 6-7 ay önce ) 34YE147 grı vtec buldum ve ayısıgı ibrahim abiye göturdum. Bana soylenen sadece sol camurluk degısmıs oldugu idi ama ibrahim abi araca baktıgında arabayı getıren arkadaşları hemen yollamamı istedi :D:D arac özellıkle kaporta olarak cok kötu durumdaydı. arac ondan sonra zeytınburnuna gıttı ordan anadolu yakasına geldı falan en son 07 plaka ile çiftkurtlar satıyodu. Para kolay kazanılmıyor bunu cok iyi biliyorum ve tutkunu oldugumuz araclarında masrafları gercekten agır. Sizlerle paylaşmak istedim. Tesekkurler.
şöle bır vtec bulamıyoruz:)
http://img851.imageshack.us/img851/9316/94033684.jpg
vti arama günceli
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66091457
bu aracı bılen varmı arkdaslar bı kac sayfa gerı gıttım ama goremedım..
bişi diyeyimmi bunlar boş konuşmalar :D yıl başından sonra ne kadar vti varsa alıcam alayını hurdaya çıkarıcam sız gorun arkadas pıyasada vti birakmıcam alayı traş bıçağı olucak
araba istanbuldan gebze ye (veya kocaeli) gitmis, sonra tekrar bu sahibi almis. cok kalitesiz bir filtre takmislar, farlari xenon, arka stoplar ledli yay varmi farkedemedinm, 2 teyze ve pazar alisverisi vardi arabada, haliyle basik duruyordu. sahibinin soyledigine gore 2-3 parcasinda boya var, sahsi gorusum de arabanin boya istedigi. km sine baktim 149 u bende gordum ama sormak sordurmak lazim. soyle soyleyim 3 kere gorustum gebze plakasini verecegim dedi vermedi.... Altug a soracaktim gebze plakasini soylese. bana satarim dedi amca, oglunun kartini verdi 2 kez arayinca araba kiymete bindi vesselam.........
ayrica km yi alan arkadasi iyi tanirim. yuz yuze gorustuk. arabami surdu. sonra gitmis km yi almis :D bana soyleseydi ilker den olabildigi kadar dusuk fiyat alirdim onun icin. kendi kendine is yapmis hayirli olsun ona :) bundan once kirmizi hatchback 98 vtec i vardi. sonra beyaz 97 sedan aldi. hatirlarsiniz sahibinde ilanini on sag direge kadar egilmis bir beyaz sedan di. 11 falan yazmisti. onu istoc onunde bariyerlere vurmus kacirmis arabayi. demek ki km yi aldi.... cok sasirdim
fiyatlara masallah...... bu paralara arac satana lafim yok alana da gulumsuyorum. herkese hayirli isler :D :D :D Rabbim gonlune gore versin samimi olan herkesin
ulan amma yazdim ha, 10 gundur foruma giremiyorum baya ozlemisim :) :) :)