Arabasını satmak ısteyen ılanına telefon yazar
bu arkadas satmak ıstemıyor reklam olsun dıye koymus ılanı bence
Printable View
bende ayda bir ilan acma hakkimiz oldugundan 2-3 hafta sonra baska bir uyelikten ilani acayim dedim telefon numarasini ustte gizleyip fakat aciklama bolumunde yazincada sahibinden com yoneticileri kabul etmiyor
gelen mesajdada ilan aciklama bolumune telefon yazmak yasaktir vesayre diyor
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 43.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 74281382
Arkadaşlar kusura bakmayın araya girdim çok acil bilgi lazım yazın yada pm atın lütfen pzt. bakmaya gidicem bilgilere göre
Evet aracı bilen çıkmadı galiba,bilenler zaten 3-5 kişi onlarada rica ettim söylemediler bugün sahibi gerekli fotoğraflarla aracın resimlerini yükleyecek inşallah,herkez için hayırlı olsun :)
hayırlısı....
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı, ilandaki fotoğrafların biraz eski olduğunu sanıyorum, yakından gören tanıyan varsa yada forum üyelerinden birine felan ait olma ihtimali?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74334430
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 73614877
izmirdeki beyaz sedan hakkında bilğisi olan varmı ? arkadaşlar
bu arabayla alakalı bilgi mutlaka bi yerde geçmiştir ama nerde :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 74310970
bu araç antalyadan geldi eskiden yüklüydü koşturdular. engin diye bir arkadaş almıstı burdan. eskı plakasıda yanılmıyorsam 07 VS idi..
herkes atlıyo zıplıyo satmaya gelırkende muayyer yazıor:)
bu araç için söylemıyorum genel anlamda herkes kafasına göre kurnaz olmuş.
Honda / Civic / 1.6 VTi / motor hasarlı vtı acillllllll sahibinden.com'da - 74157450
bu vtc sanırım bahsedilen
araç manavgattan arkadaşımın eski aracı araç doluydu derken eksoz headers filtre kısa vardı sadece daha fazlası hiç bir zaman yapılmadı araca enginde aldığı gibi bindi ve şimdide arkadaşımın kuzeninde istanbulda gayet güzel ve düzgün bir araçtır antalyadaki plakası 07 js 030 istediğiniz şekilde araştırabilirsiniz