Bi typer var yarın belli olucak bakalım bi arkadaş sayesinde 2004 model kırmızı 24 bındeilk sahibi amcada...
Bi typer var yarın belli olucak bakalım bi arkadaş sayesinde 2004 model kırmızı 24 bındeilk sahibi amcada...
Valla dediğim gibi satılık değil ben ugraştım ama olmadı
Serkan o zaman A noktası işi yalan olur sen çok tehlikelisin yemin ederim gittigin yeri görmeden buluyorsan neden götüreyim seni ?![]()
Bilen çıkar diye bekliyorumbahçede ama villanın bahçesinde
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
abi gitsekde yalandan sıkmaya gerek yok cepte typer alıcak paramız şuan yokbiz bakıcıyız
bide bu 2005ler sayılıydı bu yazılanlar bilinmeyen plakalılarsa sayı artıyor![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Valla aynı bayiden çıkışlı hep aynı yetkili servise gtmiş bir araç yakında detaylı resimleri paylaşacagım ,sahibini ve plakalrınıda yazarım,ama mutlaka vardır typeR takiipçisi bilen vardır diye umut ediyorum
2005 70000 binde yedek anahtarı kullanıp kitapçıgı egzozu boruları bildigin ilk takılanlar![]()
![]()
psikolojim bozuldu serkan![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 72077782
Bu araba vti ise bizimkisi ne![]()
gebzede bi amcada 2005 model typer var gri renkte satmıor daha arac 35.000 de
Hayırlısı be gülüm
Merhaba arkadaşlar
bu 16 jdm plakalı araç hakkında bılgısı olanlar varmı?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 73884105
yanlız o pert vti'a 28bin isteyen adama bakarsak, o temiz typer'a da typer fiyatı istenmemesi normal olur, onu da hesaba katın bence![]()
Allahım sana geliyorumForumdan gidip bakanlar olmuştu.. o fiyata satılmadı.. hatta üyeliğini hatırlamıyorum ama karda otobüs çarpan vti ın sahibi gidip baktığında bagajı su alıyor diye almamıştı.. rally cinin adı dilimin ucunda.. güzel güzel binsin gerçekten çok güzel.. değerini biliyor olması rahatlattı
Sana pm atayım ben abi![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 71044335
Turbo vtec,
Araç hakkında bilgi istiyorum teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)