Ümraniye'de ki araç. Baya sorgulayan olmuştu fakat hakkında pek bilgi verilmemişti. 19 civarı bi fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla. Fotoğrafların çekildiği mahalleden hatırladım aracı.
Ümraniye'de ki araç. Baya sorgulayan olmuştu fakat hakkında pek bilgi verilmemişti. 19 civarı bi fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla. Fotoğrafların çekildiği mahalleden hatırladım aracı.
Instagram: mutusgarage
arkadaşlar ikitane yj vardı biri yıkık biri düzgün bu düzgün olan bilginize.
www.honda-tech.com
aracı yakından biliyorm motor yapılmadı yüklenmedi ve stock derken ne anlamda stock alındı? üstünde hytech headers düz boru simota bigtube hks son susturucu vardı. suan üstünde düz boru aemv2 orjnl son susturucu var ve gayet iyi yürüyo32-33lere gelmesinin sebebi keyfidir kasko yapıldı 2 kere lastikler değiştirldi falan filan..
megan racing headers airmas catback aemv2 olan vteclede yürüyo araç bilginize..
Yazıları takması gzl olmuş stoplar iyi durmuş bunda bi sıkıntı yoktur orjinal ci bir arkadaştır belki
Honda amblemi ni de değiştirmiş araç sahibinin zevki,arkadan tıklaması olabilir die mi kafanız karıştı.Motor konusunu ben yalçındayken yapıldıgını biliyorum şimdiki sahibini ne tanırım ne bilirim.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
valla tam bilmiyorum ama biz baya önce 2 sene kadar falan stoplarını ve farlarını red vtecle takas etmiştik tavan falan kötü duruyordu sunroof geride gibiydi biraz eğer bu arabaysa tam emin değilim 99 fümeydi
O dediğin megan racing headers airmass catback ve aem v2'li arabada headers+egsoz yokken 1-2 boy geçmiş bu aracı.
Yaser'ide tanıyorum, Mehmet'ide. (Mehmet, o bahsettiğin headers filtre egsozu olan vti) Araç hakkında çok fazla bilginiz olduğunu düşünmüyorum veya benim öğrendiğim bilgi yanlış.
Stock derken motor içi stock olarak dedim arkadaşım. Şuan piston var diye biliyorum. Hatta Yaser geçenlerde aradı, arabayı komple yükleyeceğini söyledi, bende yardımcı oldum. Bizim burdaki ustaylada görüştüler uzun uzun ne olur ne biter diye.
Ya motoru yüklemiş yüklememiş beni çok ilgilendirmez. Araba eder mi o fiyat yine söylüyorum bu piyasaya göre eder. Güzel araba bursada Kadir zamanında iyi biliyorum arabayı. İzmit'ten samimi bi arkadaşıma alıcaktık, 26.000TL koyduk cebimize alıcaktık, 27'ye Yaser aldı.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
hocam bnm bilgim var senin aldığın bilgi yanlış hergün takıldgım insanlarben tartışmak için yorum yazmadım yanlış anlaşılmasn sadece verilen bilgileri düzelttim. yüklemeyi düşünüyo ama daha yüklemedi. gecen hafta cumartesi gecesi rollinge cıktık memetin arabasındaydım ve yaserin arabası 4. viteste 1 boy kadar uzuyo. doğru bilgileri vermek için bu konu açılmış bende o yüzden gördüm ve yazdım sana kasıtlı olarak değil yani
evet bu piyasaya göre alınır çünkü çok çok temiz arabası..
bence motora filan girmesin.
iyi bi subap ayarı,kapak işlesin, ince conta koysun,fan müşürü ve termostatı değiştirsin yeter. bunlarıda bilindik kişilerle yapsın.
ayrıca gazlasın arabayla sık sık. motoru açılmamıştır daha o aracın bence. daha gideri olabilir.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)