1998 Honda Civic 1.6 VTi 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araba hakkında bilgisi olan varmı
Printable View
1998 Honda Civic 1.6 VTi 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el bu araba hakkında bilgisi olan varmı
temız duruyor ve dusunuyorum acıl fikri olan ve yorum yaparsanız sevınırım rakam sadece duz olur denıyor fıkırlerınız?
1998 Honda Civic 1.6 VTi 23.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
bızde gorustuk 2 kapı boyalı sol arka kapı sag on kapı tum bakımları yetkılı servıs fılan zamanında en full u dıye almıstık dedı ama kadran aşırı temız ..
2 güne kalmaz satılır
07 plaka vardı geçen ay ilanı beyaz.aramıştık araç şuan full stock demişlerdi o arabamı acaba ?
1998 Honda Civic 1.6 VTi 14.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu araç hakkında bilgisi olan varmı orjınale cevrılmeye değermi? bildiklerinizi yazarsanız sevınırım..
bu araba canyonun 7. katında otoparktaydı..
kart bırakmıştım satmayı düşünürmüsünüz diye dönen olmadı...
sorgulamada 8. ayda bi devir olmuş sanırım..
canyon binasındayken iğncelediğimde sağ veya sol farın teki siyah teki parlaktı yani biri değişmişti..
kazası ağırmı bilmem..
28-30 lara typer alınıyor...bence biraz mantıklı davranmak lazım..
daha değerlisini bulursan bize haber wer ;) walla arada görüyorum ağzım açık kalıyor. çok bakımlı araç. sahibi iyi bakıyor :) biraz geç yazdım ama hala belki görüp merak edenler oluyordur %100 güvenin yani :) 2-3 sene sonra hala şimdiki gibi kalırsa bende düşünücem :)
araç satılmış bile arkadaşlar hala vti lerin yaşı fiyatı tartışılsın
beyaz sedan satılmış hayırlı olsun.. katılıyorum abi sana:icon_tup:
demiştim iki güne kalmaz satılır diye :D:D
kubilaya dün söyledim beyaz sdanı aynen şunu dedi
satılması için yarın çok geç o araba dün satılmıştır :D :D
alana hayırlı olsun
doguşum msnimi ekleyiver :)
bu arac nedır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38043023/detay
bı aralar sorgulaması olmustu ama bulamadım baktım baya bır ..
sahibinden de butun vtilari ezbeledim burdaki vti larada baktim konusulanlari falan okudum. bu ne abi temiz ve normal fiyatli vti bulmak imkansiz gibi.. ilk arabam olacak ve cok da anlamiyorum acikcasi bu islerden.. kurtlar vadisi gibi bisi bu vti piyasasi.. tavsiye edebileceginiz arac varmidir arkadaslar.. tesekkurler simdiden
konya yolu balgat bora hondaya uğra. kırmızı vti var orda. sahibinde.comda da ilanı var
O son turkuaz olan İbrahim abininki değildir inşallah:)
dogukan oncelikle saol. bu ilani gormustum arac resimlerden guzelde gorunuyo. ama ilan mayista verilmis o killandirdi beni acikcasi.. ayrica arac hakkinda daha detayli bilgi verme sansin varmi? gormeye gitmeden once bilgim olsun diye soruyorum. tesekkurler
Arabayı daha önce yakından da gördüm içine oturma şansımda oldu. Aracın içi de dışı da çok güzel durumda.Motoru için birşey diyemeyeceğim kompreson testi uygulamadan almayın derim; bu kadar süredir satılmamasının sebebi üzerinde beyin headers vs vardı ve fiyat 25bin TL civarıydı. 21binlere 1-2 ay önce geldi.
Özellikle iç kısmını çok beğenmiştim ben. Ayrıca sahibi de Ankara Honda Bora'nın sahibinin oğlu.Eski sahibi de Odtü'de bir profesör, aracı Bora almadan öncede görmüştüm boyası biraz soluktu, Bora aldıktan sonra serviste boyandı, yani komple boyası kaza yüzünden vs değil.
aracı bende önceden biliyorum profesörden alındığında boyası soluktu sadece yıpranmış bi araç değil.