doğru okumuşsun :D
ankaradan cesancem satmıştı
Printable View
arkadaslar bole bı arac takas olarak geldı bana arac 98 grı hb vtı mıs
34 AH 9560
arac hakkında bılgısı olan warsa paylasırsanız sewınırım
34 AH 9560
plaka burda zaten bılen arkadaslar yardımcı olucaktır bana en guwendıgım sıte bu konu uzerınde tech benım ıcın haftada kac gun bındıgı degıl degısenı kazası olup olmadıgıdır KAZA DEGISEN BOYA DURUMU BILEN WARMIDIR ACABA ???
34 AH 9560
Aracın sahibi kankamdır.
Araç temiz gerçekten.Kendim VTI'cı olmamama rağmen onun aracını severim.
Hakan'ın dediği gibi sahibi titiz biri.
Araç sürekli üstü kapalı otoparkta duruyo, sadece hafta sonları çıkarır. Hatta bu hafta sonu yağmur olduğu için çıkarmadık bile :)
Gideride iyidir ;)
düşünceler farklı tabi herkez için.. 100 bin bakımı yeni yapılmış vti.. akıllara zarar.. herkezin gönlüne göre versin...
1997 Honda Civic 1.6 VTi 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el
bu araç hakkında bilgisi olan plakasını göremedim.Belki bilen cıkar
1996 Honda Civic 1.6 VTEC Sport 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Gerçi aracına Vtec Sport yazandan Vti alınmaz ama...
Şirketten bir arkadaşım ilgili.
aracın plakası 34 PU 172 izmitten alınmıs araç.İzmitli arkadaslar yardım beliyorum :)
yahu yerimidir bilmem ama vtı piyasası öyle bir hal aldı kı gerçekten temiz düşeş bir vtı bulsa insan bu araba pertten toplamadır şüphesi içine giriyor :D
@kronik komplo teorizmi :D
benım mesela bır lafım var vtı cı arkadaşlar pek sevmez bu lafı :D
hondacılar size bir bilmecem var !!!
turşuya döndükçe eskidikçe değeri artan araba hangisidir bilin bakalım ?
cevap: VTI
bu sadece vti için geçerli bişey değilki tr de sayılı bulunan çoğu marka araçların hepsi için geçerli benim 12 liraya sattığım 106 ya şimdi 17 isteniyor.. zaman geçtikçede temiz olanın değeri daha çok artıyor tabı bundan turşu olanlarda faydalanıyor burda meraklıya düşen görev ilgi duyduğu marka aracın piyasasını yakından takip etmesi lazım.
1999 Honda Civic 1.6 VTi 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu arac hakkında bılgınız varmı acaba tesekkurler sımdıden
Şirketten arkadaşınıza iletiniz lütfen :)
Bu araba yıllarca bir Travesti tarafından kullanıldı. Harbiyede çalışırken her sabah işe giderken görürdüm bu arabayı RPG plaka.
Artık arabanın durumu nedir ne değildir bilemiyorum ama nasıl kullanıldığı aşikar her yeri vuruk göçük içindeydi ben gördüğüm zamanlarda (1,5 sene önce)
He bide plakadan dolayı peşine takılan çok olur :p
Demek ki ben harbiden çok para istememişim arabaya :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...5-satilik.html
aracı bilen yada duyan varsa almak isteyen arkadaşlar için referans olabilirler
Bilgi içiin teşekkürler.
Uzak durmaktan öte kaçarak uzaklaşmalık :)
İlgilenen olursa durumuna göre 15-18 bin aralığı baştan yaratılmak üzere kazasız ama yürür durumda masraflı vti arıyoruz arkadaşıma. Motoru swaplanacağı için bitik olabilir, motoru iyi olur nakite çevrilebilir fakat kaportası, içi bitik olur vs vs vs...
Siz söylemeden ben yazayım :)
Bana göre de 21-22 ye misgibi bir vti al uğraşma diyorum fakat 4. arabası olacak ve herşeyini söküp takmak cm cm uğraşmak istiyor.
:)
peki 18-19 arası alınabilecek düzgün vti olarak ne öneriyorsunuz ?