Browni Gibi Civic Bitane Daha Varda Ben Mi Görmedim Acaba Arkadaşlar Herkes İstediğini Yazmakta Serbest Kimsenin Malına *** Atmayın![]()
bu araç hakkında bilgisi olan;
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78747899
sonuç olarak ne diyorsunuz arkadaşlar
bu kamerın eskı beyaz vtec degılmı
www.honda-tech.com
Bu araba 199.000 deyken sadece filtre vardı 2009 da bindim.. Çok inanılmaz gidiyordu.. Tolga abideyken bindim yani Mustafa Papuccuer'in aracı aldığı kişi.. İçi orijinal deri, yay bile yoktu çıt ses gelmiyordu.. Şu anki halini bilmiyorum... Videosunu koyayım hemen.. 318is le deniyor.. Araç Antalya'daki Tunch'un nasıl gittiğini bilirler, Adana ve Antalyadakiler..
318is:kn kutu ici filtre.60lik duzboru egzoz
vti: sadece filtre katalitik bile üstünde
318is 2 kişi, vti 1 kişi
b16a2 civic (1) vs 318is (2 kisi) - Car Videos on StreetFire
318is 1 kişi vti 2 kişi
318is vs b16a2 civic - Car Videos on StreetFire
Videoları ben çektim, bu araba kamer abinin arabayla kafa burun gidiyordu filtre egzoz headers ve sağlıklı yürürken, sadece filtre vardı tt de..
318is ise başka filtre egzoz headerslı vti ı boy boy geçiyordu..
Bir de Mustafa'dayken tamponu falan değişti orijinaldi hep zaten videodan lastik çamurluk boyundan falan yay bile olmadığını anlarsınız..
Evet Tolga'dan aldığımda filtre dahi yoktu kadram video su var tec de doğuş senden yasca epey büyüğüm sözlerin abi usta vs dersen sevinirim ok
kara sevda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)