Tmm kardes paylaşımların icinde Saol
Printable View
Rica ederim abi iyi geceler..
Mrb. arkadaşlar bu araba nasıldır? Kısmetse temiz bi vtec arıyorum. Var mı araç hakkında bi fikri olan?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 86450429
İzmit'ten alındı diye biliyorum temiz araçtı.
Tramer sorgulattım da 12.000 TL hasar kaydı gözüküyor tuhafıma gitti?
Hocam o kadar para vermeye razı olduktan sonra satılıklar içinde sanıyorum en temiz ve orijinal Vtec eğer hala duruyorsa aşağıda link'i olan Merzifon'daki füme sedandır. Takip ettiğim kadarıyla sadece 1 veya 2 parçasında boya vardı. 90.000km'nin 89 binini Adana'da ilk sahibinde yaptı, geçen yıl ortalarında el değiştirdi alan arkadaş da hemen ilan koymuş. Yani aslında ilk sahibinden gibi birşey ancak dediğim gibi hala duruyor mu bilmiyorum belki geçmiş sayflarda bu arabanın akıbetiyle ilgili başka detaylar da vardır.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 64546987
utanmasalar 50 bin yazacaklar artık bu iş ticarete dönmüş :D
ben kafama gore her arabaya bınerm Hondacı degılım işime geldi tekrar aldım 28 ime aylar kaldı ve vaktı zamanında ben zaten bındım bunlara ama 2x2 =4 bu arabanın pıyasası yürürü görüntüsü düşük kullanım maaliyetleri ve modlama ımkanı var. Her paraya gore vtı da var gtı da var. Allah herseyı biliyor goruyor mal iyi olsun istediği rakamı hak edecek kondısyonda ekstralarda olsun kaç para olursa olsun isteyen kadar verenınde kafası calısıyor alanıda satanıda bitmez.
arkadaşalar ilanımı kaldırdım ama isteyen olursa sedan lacivert 97 model var 2 parça boya var başka bişey yok ne degşien nede başka bişey extraları vardır usutunde 151 bn oldu km si sıkıntısız isteyen olursa ozleden dönebilri