allah aşkına 1 sene önce 20 lra olan arabaya 30 liraya almak ne kadar mantıklı :soru:
Printable View
Cooper dedigin araci 35 e koftesini alip binmek mantıklımı peki?
30 isteyen vti sahibi degiseni olmayan 15 yasinda kız gibi arac satiyor sonucta buda gayet normal.. Her yeri oynanmış vti lar 24-25 lerde geziyor 30 isteyen temiz vti sahibi bu durumda yerden göğe kadar haklıdır benim icin.
Komik komik yorumlar varya 98 model araba 1-2 değişen olmıcak mı güldürmeyin adamı ayrıca isterse gram boya olmasın bir vtece 30 veririn aklına şaşarım
Haydaa sedan vtec 30 etmezmi?????
Valla ben vermem de veren verir herkezin kendi parası isterse 50 verir
Arabam orjinal diye gezen vti cilar var memlekette arabanin yanına gidiyorsun her tarafı vida motor desen yag icinde, sacma sapan aksesuarlar takılmış soruyorsun ne kadar istiyorsun diye 24-25-26 lar havada geziyor. Benim icin 30 edecek vti ne motoruna nede kaportsina el degmemis olacak servis kayıtları ilk alındığı gunden itibaren mevcut olacak sacma sapan insanlarin eline gecip zulüm edilmemiş olacak. İste o vtec benim icin 30 eder arkadas. Sedan yada hb fark etmez.
vti bakıyorsan değişen konusuna çok takılmamak lazım sonuçta 98 model araba çamurluk kapı sacı filan değişmişse de sıkıntı değil bence, ciddi kazası olmasın yürürü güzel olsun alınır millet 96-98 arabada hala boya soruyor memlekette durum bu, takıntılıyız vesselam...
Bende rs i takaslamak istiyorum vti la Ama zor gibim:D 55bindeki rs i 22ye satamıyoruz adaletini :D
bence kapı sacı değişmesi büyük sıkıntı:)
değişensizde bulunuyor, piyasada hâla daha lokal boyalı si'lar ef'ler dolanıyor..
60 binde boyasız vteclerde var, piyasaya çıkmalarını bekliyoruz:)
çok temiz vtec var, alıcı olduktan sonra binici için ideal rakamlara alınır..
30 işin şakası, asla vermem!
Bende bi vti satıcısı ve kullanıcısı olarak 26-27 den fazla wermem ancak bu fıyatı yukselten de bızız.bakıyoruz dıger tarafta millet gercekten de 28 lere araclar satıyor.:) o yuzden yuksek fıyat ısteyen bızler de onlar aynı aracları bu fıyatlara satıyorlarsa bız neden satmayalım dıoruz:)
alıcısı olduktan sonra max.fiyata vermek en mantıklısı.
ben şöyle yapıyorum, araç başına gelen ilk sıcak mantıklı teklife evet diyorum..
fazla üstünü zorlamıyorum:)
30 bin TL ye satılık 4 kapı gri bir sedan vardı Ankara da ***** sitede o aracın akıbetini çok merak ediyorum bilgisi olan var mı?
km çekilmiş diye söylentiler vardı...
satıldı sanırım :soru:
zannetmem, ilan çekilmiş olabilir..
gümüş gri olansa satıldı diye ilanda yazıyordu