sen al fjk ben takas yaparım sana :D:D hb cıcek cıcek :D
Printable View
Arkafasa bakiyoduk sorgulatinca aynen boyle cikti
Kayitlarimiza gore ***0690 SasiNo lu aracin 3 adet hasari mevcuttur. HSR1:12/10/2008, Carpma, 5374.81TL HSR2:11/07/2008, Carpma, 476.66TL HSR3:05/04/2008, Carpma, 6837.82TL
valla hocam ilginç, ama ömer daha detaylı bu konuda sormak lazım.....
Emmiii ilani cakma vaktin geldii emmi:)
fjk bugüne kadar yere göğe sığdırılamadı şimdi hasarlı olduğu meydana çıktı, fiyat kırdırılıp aracamı konulmak isteniyo yoksa şimdiye kadar reklman içinmi pofpoflandı acaba bunu birkaç defa daha yaşadık. satılana kadar çok övüldü satıldıktan sonra gömüldü seneryo aynı oyuncular sürekli değişiyor sanki....
Her kazali araba kotu degildir herkesin basina gelebilir gozunuDen sakinirsiniz bi anda oluveriri bu : aracin kotu oldugunu gostermez bana gore sadece fiyatini dusurur
Ne kazasiz vtecler var ölmüş bitmis kaza yok ama kazalidan beter
Bu olaya sevinen cok kisi var biliyorum iclerinin yagi eriyor vtec alamayan ve hicbirzaman alamayacak arkadaslar:)
Her kazali araba kotu degildir herkesin basina gelebilir gozunuDen sakinirsiniz bi anda oluveriri bu : aracin kotu oldugunu gostermez bana gore sadece fiyatini dusurur
Ne kazasiz vtecler var ölmüş bitmis kaza yok ama kazalidan beter
Bu olaya sevinen cok kisi var biliyorum iclerinin yagi eriyor vtec alamayan ve hicbirzaman alamayacak olan arkadaslar
Arkadaşım bu cümle için lütfen beni ararmısın?
PM'den atıyorum numaramı.
TR'deki en temiz vti'dır bana göre Fjk.
Yetkili servis daha 4 tane ustaya baktırdım değişen hiçbir parça bulamadılar.
İzmir'deki alan arkadaşta baktırmış servise, almadan öncede baktırdı bi sıkıntı yok. Tavan'da kesinlikle boya yoktur.
Ayrıca benim arabam satılık değildi, övülmeyi hakeden bi arabaydı, halada öyle.
Bilip bilmeden konuşmayın adamın canını sıkmayın!
Hasar kayıtlarını araştırma içindeyim nedir ne değildir bulacağım elbet. Ne benim ne benden önceki sahibi caner'in bu kayıttan haberi vardı.
Zaten senin dediği gibi gömüldü senaryosu! yapsak burdaki yazılanlara cevap dahi vermem.
Beni tanıyan bilen biliyor, ne insanları aldatma amacım olur nede yalan dolanla. Yukarıda Allah var çünkü, Allah korkusuyla yaşan bir insanım. Arabayıda ne kadar sevdiğim ne kadar baktığım ortadaydı.
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın.
Ayrıca arabayı düşünen arkadaş varsa, gitsin izmire ustasını götürsün baktırsın. Eğer arabada bi sıkıntı çıkarsa arasın beni yol masrafını ben karşılayacağım bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Motoru, yürürü ve kaportasıyla sıkıntısız.
meyve veren ağaç taşlanır.....
şeytan mı taşlıyon la sen. :)