ewet yar etmem kimseye :)
Printable View
ewet yar etmem kimseye :)
Tuncer araban hayırlı olsun .
Engin focusun rakamı nedir
Tuncer hayırlısı olsun ,kazasız belasız :) isteyene benim aracımda satılık arkadaslar,ilanı koydum birazdan guncellenir,otomobilleriniz kısmında baslıgı da var fjk vtec..
tşkr ederim. haluk niye satıyon ya ne güzel araban var.
negüzel fiyata temiz dolu sedan vtec satalım dedik okadar vtec arayan var tık yok :D hergün arayıpta 23-24 veriyim bakmadan gidicem söz... vs vs diyenlerden bıkmıştım artık.. buna kılsızını aramak denir resmen.. istediğim a3te satııldı zaten :D şimdi fiyat 30.000tl satılmazsada ben onunla gayet mutluyum ne bi masrafı var ne bişeyi. sadece herhafta değilde 2 haftada bir giderim tekirdağa kız arkadaşımın yanına o olur yani :D sıfır motoruda var zaten kafam rahat :icon_tup: geçenlerde demiştim bu fiyatada satılmazsa yüksek fiyata çekicem diye buyrun mal ortada görenler bilenler biliyo aracımın temizliğini benim titizliğimi.. yinede aramızda almak isteyen düşünen varsa hertürlü yardımcı olurum :icon_tup: teşekkürler
Ankaraya geldiğimde görmüştüm tunalı caddesinde sıfır gibiydi:)
http://i931.photobucket.com/albums/a...08091455-1.jpg
hayırlı olsun tuncerim,çok güzel bir 99 almışsın valla,kazasız belasız :)
kışa 2 ay kaldı :)
vtec sezonluk degil orhanım hatta vtec bırak honda bile sezonluk degl bmw mi sandın :) kışın fiyat dusun bi tane duseni görmedim ben :) o kadar çok honda aldım sattım :)
kışda gelse sonbahar ilkbaharda gelse.
İnsanlar Artık 15 yaşındaki araç için Bu kdr yüksek maaliyete araçlar almayacaklardır (bende dahil) 25 26 Lara satılan bir v-tec bir elin parmakların yarısını geçmez. İsteyen istediği rakamı çekmeye özgürdür ama satılmayacağıda aşikardır.
Bu siteyi çok Seviyorum..
Bir ara vti moda yaptılar sonra typer ı $uan hit s2k.
Bu gunSiteden belli başlı insanlar s2k'ları satıp Seat,sti,evo vb. alsalar.
Bak o zmn piyasasını nasıl bitirecekler. Az kaldı bence ama bitecek..