27-30a vti lar cok normal yafıyattlar cok uygun gercekten
eskıden 24-25 lık vtı fıyatlarına ohaa diyodum, bu aralar tekrar 1.4is-1.6ies bakmaya basladım. fıyatları gorunce vtı uygun gelmeye basladı 22-23e 1.6ies mı olur arkadas ya
Diyorumki abiler
10 sene hayal ettim vti aldım burada vti den anlamayan çok insan var ama her yorumu yapıyor vti için
vti alamıyorsanız dacia alın huhhhaahaha hatta zuhhhahaaa![]()
senin evlenmen lazım, saracak yer arıyorsun..
merak etme 2 tane vtecim oldu 12 tanede farklı arabam, neyi ne zaman alacağımıda bilirim ben, sen keyfine bak...
şunuda bil konuş; ALLAH verir ALLAH alır..
kazasız belasız günlerde bin sen 10 yıllık hayaline.
@KDVTI; bana bi yolluk yap![]()
adamlar 1.4 ies e 20 bın yazıo bırsey dıyen yokbız 28 - 30 yazınca ucakmı alıoz dıolar
way anasını be
teskocu , vti ın var ama mantığın yok
şahini , yada şahine binen belli bir kesimi savunduğum yok fakat her şahine şahinciye bak muahhahahgshfahfagfsh demek olgunlaşamamışsın demektir.
Bizde de doğan var ilk sahibinden 76binde kazasız boyasız orjinal , ee ?
yanında da 2011 auris var ne olucak şimdi ? Kendini şahine binenden üstün görme , biraz adam akıllı düşün![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
16 ac 791 yeşil fitek nasıldır bursa arabası 16.500 diyor sahibi sizce alinirmi sedan fitengorta yaşlı bı abide galiba bilmiyor filitre bile takılmamış orjinal kalanlardan ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)