abi değişiklik olsun diye aldık, o arabada çok güzeldi kız gibiydi bence masrafsız ömürlüktü ama ten uyumu yok aramızda:D
Printable View
bu araç hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar;
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 83205902
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89915229/detay
yahu zamanında(1 yıl olacak neredeyse) vteci 21.500'e sattık yüzüne bakan olmadı,şimdi sattığımız çocuk 24 dese koşa koşa alacak adamlar var..arabanın şaselerinde kapı içlerinde gram boya yoktu..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 89759038
uygunmuş düşünenler vardır diye koydum
25 veren varmı hâla vti'lara? :D
vtecte popülaritesi olan renkler beyaz kırmızı füme lacivert..
1-2 kişi yüksek fiyat vermiş olabilir, fakat zirveyi her zaman yukardaki 4 renk yaptı..
zevk meselesi fakat anket açın, sedan vtecte yeşil bile griden daha çok tutulur:D:D
Sorgulama almış başını gitmiş konu geyiğe dönmüş:D
VTİ si (ağzı) olan konuşuyo:D
Olmayan dahada çok konuşuyo:icon_wack
Ben kendi şahsım adıma, vermem. Verenede mani olmam. Lakin; bukadar abartmaya gerekte yok. Sonuçta 90's model araçlar. İnsanların fantazisini anlamak mümkün değil. Adam diyorki; temiz olsun abi kazası belası olmasın 30'da eder. Eder işte. Hah eder. Bak 2004-2005 vtec II makyyajlı kasalar bile 30 üstü satılmaya çalışılıyor şuanda. E ozaman bi üst ksalar ne olacak? onlar neden 26-30 arası satılıyor? Saçma sapan bi piyasa oluştu honda'da. Adam 98 model hondasına 17-18 ister oldu. bide 1.4 :D Hadi onu geçtim; daha üstlerini isteyenler var. Herif utanmadan 20 diyor.:heyoo: Neymiş sarıya boyatmış, 99 stop takmış, far karartmış, filtre takmış bi egzos tamam salla gitsin 20 milyara. E öh. Ayıp. Vti'ların edeceği değer 17-21 arasıdır bana göre. Aşırı besleme vs katmıyorum işin içine. Hadi onlarda girsin 22-23 de. Ayıp yahu.:beuj:
P.S: 2 tane vti'm oldu, biri hb biri sedan. Kedi, ciğer ilişkisine dönmesin. Vti'ların piyasası buysa rs sahipleri 25 isteseler yeri.