Senden sonra bozdular zaten ömer,radyatör kapağını bile almışlar üstünden konuşmayım şimdi...
Printable View
gerekli bilgileri pm ledim :)
Benim eski aracım 2009 da verdim 2 kere swap 2 kere turbo yaptım.ben satarken guzeldi.extaralı çoktu baya hemde.ama araba benden sonra dağıldı 4 veya 5 kere el değişdi her alan bişey söktu satttı.şimdi bakıyorum farları stopları bıle sokmuşler.
hep derken ne zamandan beri ? hacı
bılgıler ıcın sagolun...
Muu mantar'da turbo yapıldığı zamanlar güzeldi.
Ben sattıgımda.buydu en son hali.
http://b1209.hizliresim.com/11/7/cs036.jpg
evet doğru dergiden sonra ben 3 ay sonra sattım.
ya bilader sen kimsin,vti loading olunca vtec bilgi kralı mı oldun oturdugun yerden?konussan nolur?bozdular ,aldılar bilmemne yaptılar,olay yerinde miydin sen? milletin malını boklamak bu kadar mı kolay? herkes car car car konusuyo gelipte gozunle gordun mu bindin mi arabaya? onu almışlar bunu vermişler? anlatamıyom galiba kardesim isteyen radyator kapagını alsın isteyen bilmemne kapagını alsın taksın bi tarafına ,bende para cok anlıyon mu gidiyorum servise ya da parca temin edebilceğim baska yerlere eger bi eksiği varsa takılsın diyorum takıyolar bi arabaya daha nasıl bakılır? sokulen radyator kapagı altın mıymış bi daha bulunamıyo mu? bak kardesim bilmedigin gozunle gormediğin seyler hakkında kendini kanıtlıcam diye ugrasıp milletin vebaline girme,2 tane sahibinden ilanı okuyarak arabayı sahibinden daha iyi bildigini iddia ediyosun araba aramak baya yormus seni ama benim arabamdan uzak dur,daha fazla konusup iyice kırıcı olmak istemiyorum,rica ediyorum anlatabildim mi? a.k 500 tane arabayı su an gören,yanında cevresinde olan adam yazıyo,guvenoyu veriyo,2-3 tane 1000 km uzaklıkta ki adam profluk yapıyo kesin artık ya