yani artık 25-26 gibi rakamlara almaya değmez onu demek istedim.. :)
Printable View
ben senin ne dediğini iyi biliyorum kıvırma...alacaksan al 1.4 ünü milletin aracına laf atıp durma..sen arkadaşının arkasından konuşurmusun hep böyle....arkadaşıymış...yalan söyleme...takip ediyorum seni arananlar kısmında da millete giydirip duruyorsun..yok şöyle yok böyle...millet sana 13 e 1.4 satmak zorunda mı....alda kendip yap....
Bi eksiklik var ykavcıoğlu neredesin sensiz tad vermiyor sorgulamalar :)
Bi taşta sen atıver kuyuya :)
[QUOTE=caglarcb;5946506]Biri chiefkadirin kadir abinin arabasıydı, ZS vtec. Kadir abi görürse yazar. Aldığım fiyat 17.750 sattığım fiyat 18.000tl. Yapılan masraf, buddyclup prospec specIII egzoz(500tl), kaplama söküldü(50tl), jantlar boyandı(100tl), yağı suyu tuzu değişti(200tl), yay alındı (175tl), komple meguiar's detailing(200tl), ön iki amortisör değişti(250tl), viraj çubukları ve z rotları değişti (150tl) + işçilikleri. Diğeride tanınmayan nete düşmemiş bi sedandı. 18500tl ye aldım 18500tl ye sattım. onada sunroof bakımı yaptırmıştık komple söküldü vs 250 liraya mâl olmuştu.
O zaman benim sana diyecek lafım yok kardeşim... bir daha VTI alırsan ve yükleyip bakımını yapıp satmayı düşünürsen ilk bana haber ver direk alırım senden arabanı...senin gibilerini bu devirde bulmak zor çünkü...ama şunuda söyliyeyim herkezin dediği gibi arabasını satanda memlun alanda, boşuna kendini yorma burada bence :)
[QUOTE=KDVTI;5946557]Neyse abi çok uzadı, can sıkıcı olmaya başladı. Israrla söylüyorum zaten, serbest piyasa. İsteyen alsın isteyen satsın, istediği fiyata. Banane.
Daha da yazmıyorum bu konuya, kimsenin aracına bişey demedik üstüne alınan geldi döktürdü. Üstüne üstük yalancıda olduk. Kimsenin kendi şahsına veya aracına bi lafım olmaz abi merak etme. İsteyen istediği paraya da alır satar. Şu alamıyosun triplerinide rica ediyorum geçin. Neden alamıyım anlamadım? Öz eleştiri yapmak lazım birazda, ben satamıyorum demek gerek. İki kere sahip oldum zaten bahsi geçen araçlara, hevesimi aldım fazlasıyla. Şu para çokomel konularında iki bişey söylemek gerçekten yürek istiyor bu forumda. Bukadar alınganlığa gerek yok.
seni Allah a havale ediyorum kardeşim..önce millete giydir... benim arkamdam 'herif utanmadan 'gibi sözler söyle sonra ben kimseye bişey demiyorum alınganlık yapıyorsunuz de..neyse kardeşim...toyluğuna veriyorum.ne dediğini bilmiyorsun daha..bak sana abi tavsiyesi....kimsenin arkasından konuşma.....arkadaşında olsa .......emi...