:icon_tup: bole olay yaratan bi araba alacam;)
Printable View
ucuza vtec buldum alın kullanın :D:D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
yaw olay falan yok ortada aslında ama işte yani uzatılıyor boşu boşuna. alt tarafı bi araba anasını satıyım yaa radyatör kapağı değişse neoluuurr değişmese ne oluuurrr muratta benim gibi büyük ihtimal haluğun sattığını düşündü ondan hani neden satılıyo her alan satıyo gibisinden yorum yapmıştır diye düşünüyorum. çünkü ilanda hayri mi ne öyle bi isim yazıyodu. ben bile dedim yani vay bee alan adam hemen ilan açmış diye. kalp kırmaya gerek yok adamlar açık açık ikiside yazıyo konu kapatıldı diye. daha biz konuşsak neolur. başkasının beğenmesi önemli değil kendi beğeniyosa içine siniyosa sıkıntı yok araba adamın arabası... başkasının arabası için tartışmakta hakatten saçmalık bee kalp kırmaya değiyosa devam edin :icon_tup:
yav suna doch diyip durmayın kactır goruyorum susuyorum DOHC dıye yazılır.
double over head cam anlamında.
Biz Doğuştan Rahatız Sen Kafanı Yoğurma Seninde Rahatını Bozarım Canımı Sıkma Kime Neyin Yalakalığını Yapıcam Ne FJK Sahibini Tanırım Nede Seni Açık Bir Forum Burası Herkes İstediği Düşüncesini Yazar İşine Bak Sıkıntın Varsa Numaranı Pm At Laflarına Sözlerine Dikkat Et ..
rıdvan burası açık bir forum herkes düşüncesini yazar bende sana şöyle bişey diyim öleyse ne bu şiddet ne bu celal biraz sakin olun rahat bozuyosun can sıkıyosun rahatsın böyle tehditkar cümleler kurmanın anlamı ne fazla atar zararlı bilirsin :)
Sana Niye Birşey Yazmıyorum Sana Niye Sinirlenmiyorum ? Burada Hepimiz ArkadaşızDostuz. Ben Bu Siteye 2009 Yılından Beri Üyeyim Çok Arkadaşım Oldu Ama Çokşükür Kimseyle Kötü Olmadım. Gezinirken Bir Gördüm Radyatör Kapağı Değişmiş Diye Adamın Arabasına Yorum Yapıyor Bende Kendi Fikrimi Düşüncemi Yazdım Sana Ne Oluyor Antepden Yalaka Vs.. Git Parkta Otur Ne Dememi Bekliyorsun ? Özür Dilerim Haklısın Abi Desem O Zaman Olucakmı ?
ya tabi sinirle millet birbirine kötü çıkışmış burada az çok muratında piskolojisini tahmin ediyorum onun düşündüğünü bir çok kişi düşünüyor fakat yanlış yorumlandı sanırım radyatör kapağını bile almışlar demiş yani bazıları demekki sadece alıp satmak için kar yapmak için almış sökerek bişeyleri satma vs herneyse muratada bir anda 4-5 kişi yüklenince oda haliyle sinirlenmiştir diye düşünüyorum bence aranızda özel olarak halletmelisiniz gerek yok yani
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96998289
bilgisi olanlarda yardım lütfen
4-5 sayfa geriye gittim ama fjk nın tartışmalarından başka bişey göremedim
Gerekli herşey uzantıda : http://www.techturkey.com/forum/sohb...alari-568.html
sayfanın adı değişsin bence ..:) atarlı ve ateşli vti sorgulamaları..:)
vtec le kafa kafaya takas etmek ısteyen varsa buyursun : :D
Honda Civic 1.4i S 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98920453