aynen oyle bak sen ünala neler yapıo :)
Printable View
vti verıcegım parayla dugun yapıp 3 cocuk yaparım cocukların calıstıgı parayla vti alırım :D
yoksa vti alıcaz dıye yakında ew satmak gerekıcek.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 89084720
araç hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler
36 bin lirayıda gördüysek tamamdır
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91236939 teşekkürler.
bagajında 1 tane logosu bile yok, önde plakalık yok vs.vs.
orjinal ise kitap gibi durmalı...
99 Kırmızı Izmıre gıttı fıyat uygundu araba cok temızdı
daha temız vtec varmı dıye sormayın bence :)
ahaha arkadaşlar 35.999 yazan benim :D tamamen nabız ölçme amaçlı 32 yazcaktım biri 35 dedi biri 36 dedi bi arkadaşda çıktı 35.999 dedi iyi dedim öyle yazıyım :D sanki ben bilmiyorum o fiyata satılmayacağını :D kendi arabam diye övmüyorum gerçekten temiz bi araba o cam filminin modifiye olduğunu iddia eden arkadaşım hani demişsin ya cam değişmiş diye herhalde film çekilirken camın değişmediğini bilmiyor değilsindir? komik gelicek belki ama benden önceki sahibi eşi arabada rahatsız olmasın diye çektirmiş ben filmsiz alsaydım hayatta film çektirmezdim logolara gelince çok şatafatı sevmiyorum bagajın dört bitarafı dolu honda civic vtec 1.6vti diye hepsini sökmüştüm şuan sadece 1.6 vti yazısı duruyor :)
haha estafurullah :D
Camların değişmediğini tabiki biliyorum. Değişimden kastım orjinali renkli cam olmayan bir araca film çektirip renklendirmek vs vs.
Bu tip bir nabız yoklama ilanı açacaktın neden ilk siteye girip linki koyup sebebini yazmadım. Zaten üyeymişsin. O şekilde bir açıklama yapsaydın burdaki arkadaşlar belki yorumlarını ona göre yapardılar.
valla sitede pek aktif değilimdir ama yorumları okuyunca bi söz hakkı doğdu birden ya Allah aşkına şu fiyatlar gerçek olabilirmi yani şu fiyata satabileceğini düşünen bi vatandaş kafası olabilirmi ya :)