bi önceki sayfada konusu geçmekte..
Printable View
bi önceki sayfada konusu geçmekte..
38 VA 111
Lacivert Hatchback VTI Bilgisi Olan Yazabilir Mi?
1999 Tavan Hariç Boyalı Ön Sağdan Kazası Var Dedi Sahibi
arkadaşlar antalyadaki beyaz sedan fhm satıldı mı ? bilgisi olan
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 92024538
sahibi formumuzda heralde detaylı bilgilendirirsenz sevinirm
o paraya alıcak bi araba.
abilerim kardeşlerime yorumları için teşekkür ederim. ilgilenen arkadaşlar 0534 357 58 37 numaralı telefondan bana ulaşabilirler. kafamda belirlediğim bi tarih var o zamana kadar satılmazsa zaten gırtlaka kadar doldurmayı düşünüyorum zaten potansiyeli olan bi araç olduğu biliniyor tek sıkıntım işlerden binmeye bile fırsatım olmaması bu yüzden nakite çevirip değerlendirmektir..
dediğim gibi düşünme bile git al ben 40.000 e mal ettim vti parçalarını sattım üzerinden 34.000 e geldi...tek eksiğim motordu b18c yi bile almıştım ama kısmet olmadı getirtip swaplamak...iyi birine kıl birine tanıdık birine gitsin isterim bu araç...parça listesini yazsam ne demek istediğimi anlarsın...bir daha yap desen inan bu paralara yapamam ek9 parça fiyatları arttı...alan arkadaş hayrını görsün inşaALLAH, çok emek var, her parçanın ayrı bir hikayesi var :) trgy ıma da teşekkür ederim burdan çok uğraştı gümrüklerle :D arka koltuklar bile RECARO :cool:
3 parça değişen 99 görünüm istediğim için keyfidir, alan arkadaşa 98 oem parçaları benden hediye :hahaha::hahaha: