vti arıyoruz beyler özellikle sedan ekstrası varsada güzel olur :icon_tup:
Printable View
vti arıyoruz beyler özellikle sedan ekstrası varsada güzel olur :icon_tup:
Arkadaslar 98 lacivert sedan fjk plakalı vtec nasıldır? durumunu bilen varsa acil olarak yazabilir mi pm olarak ya da burdan,bugun bakıcaz bi durum goremezsek bugun alıyoruz aracı cok acil bilgi..
bostancı gösteri merkezinin orda galeriden 97 hb vtec var 160k 24 milyarmış çok temiz bir vtec
verelim vti beyaz sedan
Fjk satıldı.
Alan arkadaş hayrını görsün.
Benim diyen vti'ı bozabilecek temizlikte bi araba.
Çağların DD ye ciddi niyetyi olanlar kesin baksın ;)
bu sorunun geliceğini tahmin ettimde,o renge alışamadım abi bir türlü sırf onun ıcın almadım yoksa cok onceden alıcaktım aracı
murat t.dağ arabası istemiyomuş ondan değilde başkasından duydum ben.. tekirdağda herkes bilir DD yi nasıl durduğunu ve iyi yürüdüğünü.. başka alıp hani bunu ben yaptım hesabı takılcak :D yoksa renk falan değil fjk'yı düşünmezdi öyle olsaydı :) çok şeyler kaçırıcakta farkında değil :p
DD yi bilmem ama Caglar 10 numara adamdir.
Ne diosa odur yanlis olmaz kendisinde.
sağolasın kanka eyw. valla benim bikere canım yandı gsi konusunda o yüzden can yanma nedir bilirim. ne zorluklarla yaptırıldığınıda bilirim o yüzden arayan soran herkese herşeyine kadar söylerim birisi çıksın şunu söylemiyo şuda varmış desin. olmaz olamaz yani. burak bilir belki görürse yazar. onu aradım herşeyini tek tek sordum eski sahibi sonuçta. beşiktaşta bi teyzedenmi abladanmı yaşlı çifttenmi ne almış vs vs baya anlattı. bende sorcaklarımı sordum. sağolsun o da başından sağmadı güzel güzel cevapladı. bende aldıktan sonrada baktırdım. dediklerimden ilanda yazdığımdan başka bişey yok araçta. radarı arayıp bilgi alcak olan varsa alsın. arabadan bi ses gelsin direk ordayım okadar titizimdir.. ne için sattığımıda sorana arayana söylüyorum zaten. ama son bir iki hafta gerçektende ölücülüğe devam ederlerse bende fiyatımı 30.000'e çekcem. ilanlara bakıyorumda kendi aracım diye demiyorum gerçektende üzerindeki malzemelerle ve yanında verdiğim orjinal malzemeleriyle , duruşuyla, gidişiyle hakediyor..