o konuda bi bilgim yok zatençok temiz dediğimiz araçlar bile kazalı cıkıyor o yüzden no comment :)
Printable View
Demek ben arabayı bedava veriyorum ..
muhtemelen
lacivert sedan vteclerde çok güzel duruyor bence
10 senden dha buyuk yasta olan arabaya o kadar para istenirse daha coooook satılmaz.kimse yanlıs anlamasın ama bu boyle.artı onuda gectim aracların cogu kazalı ve mıncıklanmıs arabalar.kimse bu tarz arabaları almak istemiyor.piyasa durgun falan değil ayrıca....
http://www.sahibinden.com/kazasiz_so...XQQdisplayitem
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba :)
Çok çok temiz bi araç,izmitten alınmıştı.Serkan abimizde araç,isterseniz irtibata geçebiliriz.
sanki izmirden delini sattıgı eski arac gibi ama..:rolleyes: parçalarını benzettim yada:)
yok o değil erol ;) ben vti ararken konuştuk sahibiyle..araç kazasız boya var + olarak iticileri ve alt takımıyla ilgli ufak bir problemi vardı çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama uğurcum ;)
edit : net bilgi içn tel ile bi görüş istersen :icon_tup:
guzel bence
sahibi dönecektir bu konuya arkadaşlar . gerekli bilgiyi o zaman alabilirsinz.;)
Bende o diye hatırlıyorum deli keremin yeğeniyim zaten antalyadan almıştı 3 yıla yakın kullandı suana kadar en uzun süre kullandığı araç diyebilirim.Bizim eski araç diye biliyorum ama sahibi siteye üyeyse zaten belli olur konsoldaki saat kısmında küçük bi typer stickeri vardı bikaç ay önce sahibindende fotolara baktığımda hala duruyordu orda:):)
keremın vtec kadıkoyde gordum bu arac deıl o sanırım
Araç çok temız .Bende görmüştüm..
Arac hakkında bilgi almak istiyen arkadaşlar gsm numarasından ulaşablirler.
2 arac gönderdi kerem ist. a :rolleyes:
Azrail nickiyle giren kişi aracın sahibidir arkadaşlar.;)