User Tag List

Sayfa 520/969 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.862 ile 9.880 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustacım kendince yorumlar katıyosun olaylara mantıklı yaklaşıyosun kendine göre okuyorum sabahtan beri ama boşa yoruluyosun bu konular için ayrı baslıklar bile acıldı vti a sahip olamaynlar ve olanlar arasında cok beyin trafikleri yasandı ama sonuc yine aynı sahip olamayanlar ve tetikte bekleyenler piyasa dusurmeye calıştı yok bu paralar cok fazla yok söyle böyle baska araclarla karsılastırmalar yapıldı olanlar da kardesim bizde boyle dedi gecti bu olay arz talep meselesi su an fjk vtec dediğin araba bende arabayı satmak için ilan koyuyorum istediğim rakam belli 28 000 e kadar rakam gördum daha dun ilan koymama ragmen ustune para koyup kar amaclı blmemne komik olmuş en azından benim acımdan bizde hersey seffaf ömerden izmire alım satım benzin masrafıyla beraber 30000 tl maliyeti var arabanın ben araba satarak kar elde etmek istesem butun arkadas cevrem burda galerici vaktimde var 30000 lira vti a para baglayıp aylarca satmayı mı beklerim,otururum dukkana alırım 3 tane fiesta misal oh cevirir dururum parayı o yuzden fazla kafa yorup detaya takılmamak lazım,yolda gidiyoruzarabayı cicekcisi soruyo memuru soruyo benzinlikte pompacı soruyo iş adamının oğlu soruyo demek ki belli bi piyasa yapıp oturmuş bi araba alanı belli satanı belli herkes birbirini de tanıyo ben esasen fanatik 106 cıyım hosuma gitti vtec aldım memnunum da kimse de dusmesini beklemesin boşuna özellikle iyi arabalar her zaman iyi para yukselir ama dusmez..
    Ben 2008 Yılında 17 ye aldığım vts yi 15 binde harcayarak 16 ya sattığımı bilirim.
    her yapılan masraf arabaya eklenecekse yanmışım way

Yorulmuyorum dostum..
    Amacım ztn sizin araçlarınızın fiyatı kırmak yada düşürmek değil farkındaysan uslubum yada görüşüm kırıcı değil kırıcı olur ise ve buu anlar isem özür dilemek gibi büyüklüğüde yaparım.

sende bir vti sahibi olarak söylediklerimin Mantıklılığını Kabul ediyorsan bnm için yeterlidir

Allah çarşınızı pazar tekerenizi düz bastırsın..

src106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti tartışılacak bir arac değil 106 dan masrafsız typer dan ucuz 4 kapı spor bir arac ....

ksıacası efsane

97 gri sedan vti mı hala arıyorum

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti tartışılacak bir arac değil 106 dan masrafsız typer dan ucuz 4 kapı spor bir arac ....

ksıacası efsane

97 gri sedan vti mı hala arıyorum
    Aynen ole ben satiyorum ama satilcak araba degil mecbur satmam gerwkiyo bi daha bulamam belki bole ama hayirlisi olsun
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2008 Yılında 17 ye aldığım vts yi 15 binde harcayarak 16 ya sattığımı bilirim.
    her yapılan masraf arabaya eklenecekse yanmışım way

Yorulmuyorum dostum..
    Amacım ztn sizin araçlarınızın fiyatı kırmak yada düşürmek değil farkındaysan uslubum yada görüşüm kırıcı değil kırıcı olur ise ve buu anlar isem özür dilemek gibi büyüklüğüde yaparım.

sende bir vti sahibi olarak söylediklerimin Mantıklılığını Kabul ediyorsan bnm için yeterlidir

Allah çarşınızı pazar tekerenizi düz bastırsın..
    her yapılan masraf eklenmemiş burda dikkatini cekerim herhangi bi arıza,mod,bakım vs onları katmamış bile alım satım benzin demek toplam 300 veya 400 tl olsun,demek ki arabanın kuru parası 29500 demek ki araba 25 e alınıp ustune 5 mlyar karla tarafımdan satılmaya calışılmıyo yeternce acık oldum ve gereksiz bi sekilde hem de sadece haklı olmadıgını anlatabilmek adına neyse Allah carsı pazar bulamayıp dolaşanlara daha cok versin vtege binenlerin kafası rahat zaten

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    on numara en sağlamından kazası olupta toplanıp çiçek gibi diye 25+ bin fiyatlara satılan ve halen at koşturan vtec'çikleri görünce 45.000tl yazasım geliyo.... dün ilanı güncellerken yazıcaktım hatta bu fiyat ne böyle diyenlere ; biz ne vtec'ler gördük, gül gül öldük...
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz ne vtec'ler gördük, gül gül öldük...

CESUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrem123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen istanbula gıttım gezmek ıcın trafıkte bırı yanastı az modıfıye tutkunu bırısı belkı ama katıl bır modıfıye anlayısı war daha sonra abı araban satılıkmı dedı satarız dedım ne dıyorsun dedı 28 dedım ohaaa valla iyimis vtec jantı led stop bıde egzos takıp arkaya vtec yazıp ies e 28 ıstıyorsun dıo almam ben dıo arkadaslarım wardı yanımda bırbırımıze baktık adam az yürüdü yanına yanastım abiii nolur al beee dedım
    Bu istanbuldan kurtulmak lazım dedım gerı donduk kocalene geldık ıesler falan kıtap gıbı hıc deılse bılıyor adamlar görmüşler sellektor yapıorlar selam werıorlar bıde 07 olunca

Benzıncılerı zaten anlamak zor arabayı aldı alalı ıes ıle vtec farkını anlatmaktan bıktım
    ıes le vtı farkını anlatmassada ıcın rahat etmıo bu sefer
    BAŞTAŞ PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CESUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıes le vtı farkını anlatmassada ıcın rahat etmıo bu sefer
    evet kardesım

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her vti sahibi alınmasın ama bu konuda "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" atasözü aklıma geliyor
    en çok geçen replikler/enstantanelerden bir demet sunayım

adam ilan koymuş satamıyor ama siz kaybedersiniz bundan sonra fiyatım bilmem ne kdr yazıyor fiyatı arttırıyor

tanıdık biri ilan koyuyor ooo bu vti trde üçe girer dörde girer yediye girer

hep geçenlerde xxx bi vti 28e 30a satılmış oluyor, sonrasında ben az bile istiyorum muhabbetleri

bana 30000 verdiler, 30001 den aşağı vermedim

özellikle kimseye yazmadım, alınganlık göstermeye gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bu değilde fjk'yı caner abi zamanından biliyorum hep beraber takılırdık bi ara. gerçi halen aynı duruyo sadece bi coil takıldı bide egsozu değişti diye biliyorum on numaraydı ömerde çok iyi baktı şuanda aynı duruyo o araba durmaz satılır yani maşallahı var

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her vti sahibi alınmasın ama bu konuda "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" atasözü aklıma geliyor
    en çok geçen replikler/enstantanelerden bir demet sunayım

adam ilan koymuş satamıyor ama siz kaybedersiniz bundan sonra fiyatım bilmem ne kdr yazıyor fiyatı arttırıyor

tanıdık biri ilan koyuyor ooo bu vti trde üçe girer dörde girer yediye girer

hep geçenlerde xxx bi vti 28e 30a satılmış oluyor, sonrasında ben az bile istiyorum muhabbetleri

bana 30000 verdiler, 30001 den aşağı vermedim

özellikle kimseye yazmadım, alınganlık göstermeye gerek yok

çok doğru yazmışsın eyvallah alınganlık değil sadece ben açıklama yapmak istedim yanlış anlaşılma olmasın. ben 26.000'e ilanım vardı a3 alıcaktım satıldı araç. her geleninmi 24.000tl'si olur arkadaş artık arıyodular direk diyodum 24.bin liran varsa gelme bide şu olayı çok yaşadım bu sefer insanlar bişey var sanıyodular adam arıyo 3-4 kişi sordu. neden 26 kardeş bu extralarla şimdi ben 30 yazmıyımda kim yazsın

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bu değilde fjk'yı caner abi zamanından biliyorum hep beraber takılırdık bi ara. gerçi halen aynı duruyo sadece bi coil takıldı bide egsozu değişti diye biliyorum on numaraydı ömerde çok iyi baktı şuanda aynı duruyo o araba durmaz satılır yani maşallahı var
    eyvallah kardesim cok sukur senin aracınında maasallahı var severek takip ediyoruz ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi yalancı ya bu vtec sahiplerinin ne bicim adamlar anlamadım butun vtecler 22 lira saldırın hadi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi yalancı ya bu vtec sahiplerinin ne bicim adamlar anlamadım butun vtecler 22 lira saldırın hadi
    koltuktan düştüm feryad figan gülüyorumm
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok doğru yazmışsın eyvallah alınganlık değil sadece ben açıklama yapmak istedim yanlış anlaşılma olmasın. ben 26.000'e ilanım vardı a3 alıcaktım satıldı araç. her geleninmi 24.000tl'si olur arkadaş artık arıyodular direk diyodum 24.bin liran varsa gelme bide şu olayı çok yaşadım bu sefer insanlar bişey var sanıyodular adam arıyo 3-4 kişi sordu. neden 26 kardeş bu extralarla şimdi ben 30 yazmıyımda kim yazsın
    aynen olee bundan 2 yada 3 hafta onceye kadar herkez cayır cayır vti arardı sımdı kendı aracımda satılık 3 4 tane alınabılcdek araba var temız ama dedıgın gıbı 24 bınden yukarı parası olan yok 24 bıne versen 30 bın yazıp koycak ılanı
    BAŞTAŞ PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ozamanda neden 22 lira deyip beklerler bişeyi var heralde biraz daha öldürelim diye hauahuahauhaua

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ederim 1 dk önce biri aradı abi diyo dün 26'dı bugün 30 yazmışın ne düşünüyosun. dedim araç başında konuşuruz. abi 24.000 liram var düşünürsen geliyim dedi. siteden birimi doğru söyleyin ahauahuahuahaua

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ederim 1 dk önce biri aradı abi diyo dün 26'dı bugün 30 yazmışın ne düşünüyosun. dedim araç başında konuşuruz. abi 24.000 liram var düşünürsen geliyim dedi. siteden birimi doğru söyleyin ahauahuahuahaua
    hahahhh
    BAŞTAŞ PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hauahauha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)