aLLen Nickli Üyeden Alıntı
valla bu vtec neymis bee vallaa ıyıkı bınıyorum dıyorum kendı kendıme yasım 23 13 yasından berı kulanıyorum araba o zamndan berı vtec ıstıyorum Allah nasıp ettı duzgun vtec aldım doyasıya bınıyorum gezıyorum keyfıme gazlıyorum gecıyorum gecılıyorum ve bundan keyıf alıyorum 2011 cıvıc var abımde keyıf falan almıyorum bındıgımde ve bunu kendıde soyluyor senın araban bı baska dıye o arabayı ırgat goruyor ben arabayı COCUK gıbı goruyorum 15 senedır de yetkılı servıste calısan kuzenım var o bıle benım arabama hasta oluyor adama CRV aldık 1999 model 42000 km zevk almıyorum dıyor senın arabandan ınıce kı bılenler vardır crv nasıl bı arac oldugunu benım gozumde arabam 30000 eder 123000 km degisensiz tertemız bakılmıs aldıgım kısıyle hala cok guzel bı muhhabetım var ALLAH ondan razı olsun dıyorum bana bu kadar temız ve guzel arac verdıgı ıcın ama tekrar tekrar konusluyor vtec 30000 eder mı eder arkadasım eder kupon araba alırsın koyarsın kenera altın gıbı degerlenıyor kı ben ınanıyorum vtec 5 sene sonrada aynı olacak 3.25ci nasıl 25000 satılıyorsa crx nasıl 12000 gıdıyorsa del sol vtec ler nasıl 20000 gıdıyorsa bunlarda sarp mısalı yıllandıkca tanınıyor ve bılınıyor
Allah Herkeze Gonlune gore bı araba nasıp etsın.