motora segman atılmıştı trabzondayken ayrıca kilometresi 240 lara yakındı segman aatılmadan önce
yağ eksiltmekten dolayı segman atıldı
Printable View
başka sarı kaliperli siyah hatchback 61TT plakalı vti varsa dogru karıstırıyor olabilirim
trabzondaki sahibi bana ne dediyse yazdım buraya o arabayı trabzondayken arkadasıma alcaktık biletlerimizi bile almıştık son anda kredi onaylanmıyınca yalan oldu bizim açımızdan
Eski rot vtec nerelerde yahu?Bu ilanda ki siyahı o sandım ama arkadaşın yazdığına göre o değil :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9897891/detay/ hadi yokmu yardım arkadaşlar araç izmirden alınmış ?
kanka by hayalide benim yakın arkadasım ne diyorsa odur :)
61 TT 266 benim eski aracım amasyaya ben sattım senin dediğin AT olan kardeşim yalnışın var trabzonda sekman atılmadı tt ye atye motor yapıldı ;) yalnış bilgilerle insanların kafasını karıştırmayın bizi yalancı cıkarıyorsunuz ;) ayrıca benımle kımse telefonda konusmadı bılet aldım gelıcemde demedı AT vtec hüseyin kardeşimin arabası içindir o.TT vtec amasyaya satıldıktan sonra crm suat abi tarafından komple motor yapılarak rektifiye edildi km orjinaldir servisten sordurulabilir ayrıca hasar kayıtlarının hepsininde bilgisi vardır servıste seceresı kasası içi duruşu motoru çoğu vteci bozar şuan yeni alan gökhan da yakın arkadasımdır allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
İkisinide Özledik hem AT hem TT tekrardan hayırlı olsun Gökhan..
Seceremiz Temiz ÇOk şükür 61 TT 266 mal zımba :) tşk ederim Serhat'cım açıklamaların için..
Honda Civic 1.6 VTi Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 100895244
Linkteki araç hakkında bilgi almak istiyorum. gerilere gittim fakat göremedim. aracın şimdiki durumu az çok ortada geçmişi nedir acaba araç izmitten alınmış...