eminmisin ümranıyede olduguna ? FJK lacıvert sedan arac.
Printable View
Çok şükür kimsenin arabasının arkasından dedikodu yapacak biri değilim özellikle konu eski malımızsa , atarlanmadan önce biraz düşünseydin keşke malının hayrını gör güle güle bin sat ona sözümüz yok , demek istediğim millete makara konusu oldu burda ona üzülüyorum.Konu sorgulamaysa sikinti yok FJK'yı alan yapan biziz boş muhabbet etmeyiz gerekirse :icon_tup:
Sorgulamaktan cikmis :)
DBS bir , FJK iki olmuş resmen , sanki arabalar araba değil ünlü manken falan , burdaki bazı arkadaşlar da magazin muhabiri gibi , neden satılık acaba neden bu kadar çok satıldı yeni sevgilisinden neden ayrıldı konuştuğu başka biri mi var fjk yı başka ellerde gördük doğru mu..
Komik olmuş :)
Maşallah fjk ya vtı düşünsem almak isteyeceğim araçlardan
valla onu bunu bilmem fjk degil de benim en begendigim vti ahanda bu :D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98168844
maasallah subhanallah..
gümüş sadan gerçekten çok diri duruyor maşallah
Aynen gumus guzelmis kazasz belasz ins
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 98443530
Her Şeyıne Kefilim
Her vidasına kadar benım elım degmıstır
Bulunabılecek sayılı olan 99 vti lardan dusunen olursa bana pm atsın...
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 98548505
araç hk.bilgisi olan varmı acaba ?
daha önce gormedım antalyada.Plaka deısmıs olabılır
Haluk kardesimdir benim.
yalniz fjk bendeki gibi degil bundada haluk suclu degil. arabayi benden alan ark.lar suclu.
kaza bela olarak degil, incik cincik seyler olarak.
fjk bendeyken kusursuz otesiydi acik ve net. paspaslarindan pedal lastiklerine kadar sifir servisten almistim.
4-4luktu kusuru yoktu. suanki hali su zaman 30bin tl edicek bi vti.
kimse abuk subuk yorum yapmasin.
bu arac hakkında bılgısı olan var mı ??
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 98514822