Erdi varda sattı guzelım vtecgı type r arıyor ama fıyat uymuyor sanırım ona yoksa aklımda abıcım araban :)
Printable View
daha dün 21 liraya satilan araba. bugun yeni fotolarla 25 lira.. vaaayyy arkadaş :)
çok fena kırmızı hb vti alasım var :D
şu izmirdeki kırmızı hb galeriden acaba iş görürmü bmw yi verip alsammı :D
kanka geçen facede'de yazmıştım ya hani belki görmüşündür. dur kopyalıyım buraya :D
ahhh aaahh heryere giremiyodum tumseklerden ve polislerden kaciyodum polisler gorunce hemen ceviriyodular. simdi bununla trafik polisiyle kafa kafaya geliyoz bana yol veriyo kaldiramiyorum bu durumu gucume gidiyo ahahahahhaha :)))
bide bunu yazmıştım...
eskiden bi yola çıkarken önümden orjinal bi araba ben gönderirdim bak bakalım polis falan varmı diye... şimdi önden ben gidiyorum vay arkadaş.. poliste beni çeviriyo alkol varmı beyefendi yok diyorum tamam iyiakşamlar diyo.... ama bide ooooo sonunda gelebildin 5 dk dır seni bekliyoduk skorsky gelir diye umuyoduk bu egsoz ne lannn yaz buna cezayı yazz yaz yazz diye karşılanmak vardı...
polisler enteresan ya lafları süper oluyor bazen:D
bende bigün makas ata ata gidiyom motosikletli varmış meğer arkamda:D çek çek saha filan teksas mı burası etrafına bi bak dedi gülmemek için zor tuttum kendimi:D
kardeşim okulda insanlar ne cekiyo ya sesden :D ucaklar inip kalkıyo orda gazlayanlar kadar rahatsız etmiyor :D
bi gün dersdeyiz hoca ciddi bişi anlatıyo adam motora ayar yapıyo sanrım bi başladı motorla gazlamaya :D ciddiyet iptal oldu :D bi gün camdan içeri gelicek bu motor diyo :D
gsi cok denk gelmedimde en cok meli abi bölüyodu dersleri :D :D