:D
kanka 1-2 tane resım war elımde gercı facede gordun. 2 güne konu acıp atarım yeni resımlerı :)
Printable View
naptın engin aldın mı laci'yi ne ara oldu yav dün hakan abideydi araba telden sesi geliyordu aracın:) hayırlı olsun çok güzel bi vtec aldın
hehehe, dün gece ondaydı araç, sabahta bende :)
cok sagolı,içimize sinerek aldık :)
ben aldım yunus :) bıraz suprız oldu, arabadan cok duzgun bi insandan da arac alıp guzel bı dost daha kazandıgımız ıcınde mutluyum :)
cok teşekkurler abi,Allah razı olsun :)
hadi hayırlı olsun, İhtiyar abim yapmıştır gene krallığını:D
abi su'yu alakmı:p
engıne bak vtcı oldu:D
ama güzel bir gece patlatmadan sattın be abiii
yapardık bi video gene:)
Engin hayırlı olsun benden sonra ayaklandın benden önce aldın,yeni gördüm daha,hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı,gazlamayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun kazasız belasız. Hangi aracı aldın Engin abi?
hayırlı olsun engin harbi süpriz yaptın kazasız belasız işallah..
AMCAdan vtec aldık işte adam 40 yaşında :D Allah razı olsun yaptı guzellıgını :)
şarttı hacı artık napalım :)
yunus uzaga gıtmedı arac yaw :) hakan abiyide alıp gelırım ben sıkıntı yok ;) :D
cok sagol hacı tesekkur ederım. ben yıne 1,4 fılan bakarken, bi gece gelen mesajla butun planlar degıstı :)
piyasa aracı degıl dostum :) herhangı bır yerde de satılık ilanı yoktu zaten,bilcegını sanmıyorum. hb lacıvert. tesekkur ederım bu arada.
:) :D sagol ercan abı tşkler
kampanya cok saglam vtecsiz kimse kalmıyacak :) Her 2 nizede Hayrlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin
engin hayırlı olsun :)
Enginim hayırlı olsun kardesim Allah kaza bela vermesin, ağız tadiyla binesin :)
hayırlı olsun fitenk iniz ;)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99586585
tc vti hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.